Renault schadeauto

Vaak wordt een Renault schadeauto gebruikt als opknapproject. Hierdoor zijn deze modellen zeer gewild onder hobbyisten. Na reparatie is de auto geschikt om de weg op te gaan. Daarnaast zijn Renault schadeauto’s geschikt voor autoschadeherstelbedrijven. Zij demonteren de schadeauto zodat de bruikbare onderdelen gebruikt kunnen worden voor andere Renaults. Het vervangen van auto-onderdelen is namelijk een stuk goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe onderdelen.

  • Beste keuze voor autoschadeherstelbedrijven en hobbyisten
  • Goedkope Renault schadeauto’s
  • Verzekerd van goede kwaliteit; VSV-erkend schadebedrijf

In het onderstaande overzicht vindt u ons volledige aanbod Renault schadeauto’s:

  • Model

    Wis alle
Gevonden occasions: 9

Het kentekenbewijs voor uw Renault schadeauto wordt door ons geregeld

Een van onze medewerkers helpt u graag met de aanvraag van een kentekenbewijs. De tenaamstelling van uw Renault schadeauto gebeurt ter plekke in ons autobedrijf. Het eerste deel van de tenaamstellingscode ontvangt u direct na aankoop van de schadeauto. Vervolgens krijgt u het kentekenbewijs en het tweede deel van de tenaamstellingscode binnen één werkdag thuisgestuurd.

De weg op met uw Renault schadeauto

U kunt uw aangekochte Renault schade auto direct meenemen. Echter, het is noodzakelijk om eerst een autoverzekering af te sluiten voordat u de weg op gaat. Dit kunt u ter plaatse regelen met een verzekeraar naar keuze.

Wij helpen u graag verder met de aankoop van een Renault schadeauto. Hiervoor kunt u langskomen bij ons autobedrijf in Albergen of contact opnemen met één van onze medewerkers via 0546-442318 of autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Een Renault schadeauto: een betrouwbare wagen

Wij krijgen regelmatig Renault schadeauto’s aangeleverd. Het aanbod op onze website houden wij altijd up-to-date; schadeauto’s van Renault worden meestal snel verkocht. Autobedrijf Broekhuis heeft al vijftig jaar ervaring met de verkoop van schadeauto’s. In die tijd hebben wij dan ook al veel klanten blij gemaakt. Onder andere met de volgende modellen Renault schadeauto’s:

Renault Kangoo
Renault Clio
Renault Grand Scenic
Renault Laguna
Renault Nevada
Renault Twingo
Renault Megane
Renault Captur
Renault Scenic

Heeft u uw ideale Renault schadeauto gevonden? Vul dan het contactformulier in op de desbetreffende pagina.

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Als eerstelijns opkoper kopen wij direct schadeauto’s op van autoverzekeraars. Behalve voor een Renault schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een Subaru schadeauto, een Skoda schadeauto en schadeauto’s van Mazda.

Bent u op zoek naar een Renault schadeauto? Op onze locatie in Albergen kunt u ons volledige aanbod bekijken:

Autobedrijf Broekhuis B.V.

Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het actuele aanbod Renault schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is een erkend bedrijf op het gebied van in- en verkoop én de export van Renault schadeauto's. Door ruim vijftig jaar ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner. Een voordelige schadeauto van het merk Renault koopt u daarom bij Autobedrijf Broekhuis.

Vragen over Renault schadeauto’s

Onze specialisten helpen u graag met al uw vragen over Renault schadeauto’s. U kunt contact met ons opnemen per e-mail: autoverkoop@broekhuisautos.nl en per telefoon: 0546-442318.

Naast ons ruime aanbod Renault schadeauto’s, hebben wij ook veel Renault onderdelen in ons assortiment.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.