Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Porsche Schadeauto

Een Porsche schadeauto wordt vaak aangeschaft door hobbyisten en autoschadeherstelbedrijven die een betaalbare auto willen kopen. De schadeauto van het merk Porsche kan gewoon de weg op als de auto is opgeknapt. Het is ook mogelijk om de Porsche schadeauto te gebruiken voor het hergebruik van onderdelen. De gebruikte onderdelen zijn goedkoper dan de aanschaf van nieuwe Porsche onderdelen.

  • Porsche schadeauto’s voor lage prijzen
  • Zeer geschikt voor bijvoorbeeld hobbyisten
  • Lid van de VSV: betrouwbaar autoschadebedrijf

Bekijk alle Porsche schadeauto’s in het onderstaande overzicht.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De tenaamstelling van uw Porsche schadeauto

U mag met een Porsche schadeauto gewoon de weg op, mits de tenaamstelling in orde is. Na de aankoop van uw Porsche helpen wij u hier graag mee. Het eerste deel van de tenaamstellingscode ontvangt u direct van ons. Het tweede deel van de tenaamstellingscode ontvangt u van de RDW samen met kentekencard de volgende dag al in de brievenbus.

Wanneer mag ik met mijn Porsche de weg op?

Na de tenaamstelling – die wij voor u regelen – kunt u dezelfde dag nog de weg op met uw Porsche schadeauto. U heeft het eerste deel van de tenaamstellingscode al ontvangen, dus u hoeft zelf alleen nog een verplichte autoverzekering af te sluiten. Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte verzekering.

Wilt u meer informatie over de tenaamstelling van uw Porsche schadeauto? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via 0546 442 318 of via autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Porsche schadeauto: een betaalbaar alternatief

Een Porsche schadeauto is een stuk goedkoper dan een 'gewone' tweedehands Porsche. Daarnaast worden vrij nieuwe tweedehands Porsches niet zo snel ingeruild, terwijl er bij ons regelmatig een jonge Porsche schadeauto binnenkomt. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring met de verkoop van Porsche schadeauto's. In die 50 jaar hebben we onder andere de onderstaande Porsche modellen verkocht:

  • Porsche 911
  • Porsche 924
  • Porsche 944/951
  • Porsche Boxster
  • Porsche Cayenne

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Als eerstelijns opkoper kopen wij direct schadeauto’s op van autoverzekeraars. Behalve voor een Porsche schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een Honda schadeauto, schadeauto’s van Chevrolet en Suzuki schadeauto's.

Op onze locatie in Albergen kunt u met eigen ogen ons aanbod Porsche schadeauto’s bekijken:

Autobedrijf Broekhuis B.V.

Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het actuele aanbod Porsche schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is een erkend bedrijf op het gebied van in- en verkoop én de export van Porsche schadeauto's. Door ruim vijftig jaar ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner. Een voordelige schadeauto van het merk Porsche koopt u daarom bij Autobedrijf Broekhuis.

Waar kunnen we u mee helpen?

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste Porsche schadeauto. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste Porsche of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten door te bellen naar 0546 442 318 of door een e-mail te sturen naar autoverkoop@broekhuisautos.nl.

We hebben behalve veel Porsche schadeauto’s ook een breed aanbod Porsche onderdelen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl