Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Peugeot Schadeauto

Met een Peugeot schadeauto koopt u een auto voor een voordelige prijs. Hij is onder andere geschikt als opknapproject voor hobbyisten.. In sommige gevallen kunt u er ook voor kiezen om onderdelen te hergebruiken voor andere Peugeots.

 • Peugeot schadeauto voor een lage prijs
 • Ideaal project voor hobbyisten
 • Zekerheid dankzij VSV-erkenning

Hieronder ziet u het gehele aanbod Peugeot schadeauto’s van Autobedrijf Broekhuis.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
 1. Schadeauto Peugeot 107 1.0 Access Accent
  • Voertuignummer: V20880
  • Bouwjaar: 2012
  • Kilometerstand: 98096 KM
  € 3.450,00
 2. Schadeauto Peugeot 5008 1.6 e-THP Blue Lease Premium
  • Voertuignummer: V20825
  • Bouwjaar: 2018
  • Kilometerstand: 92500 KM
  € 18.250,00
 3. Schadeauto Peugeot 208 1.2 PureTech Signature
  • Voertuignummer: V20810
  • Bouwjaar: 2019
  • Kilometerstand: 13612 KM
  € 6.650,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina

Autobedrijf Broekhuis regelt de tenaamstelling van uw Peugeot met schade

U kunt de weg op zodra de tenaamstelling van uw Peugeot schadeauto gereed is. Wij kunnen de tenaamstelling van uw auto direct na aankoop realiseren. Hierdoor beschikt u direct over het eerste deel van de tenaamstellingscode. Het volledige kentekenbewijs wordt samen met het tweede deel van de tenaamstellingscode per post nog dezelfde dag verzonden.

Met uw Peugeot schadeauto de weg op

Het is toegestaan om met de Peugeot schadeauto de weg op te gaan indien er direct een autoverzekering wordt afgesloten. Een autoverzekering afsluiten voor uw Peugeot schadeauto kan ter plaatse.

Kunnen wij u verder helpen met vragen over de tenaamstelling, de autoverzekering of de Peugeot schadeauto zelf? Neem contact op via 0546-442318 of autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Een betrouwbaar vervoersmiddel met een Peugeot schadeauto

Bij Autobedrijf Broekhuis kunt u altijd terecht voor Peugeot schadeauto’s. Omdat een schadeauto in de meeste gevallen goedkoper is dan een schadevrije tweedehands auto, verkopen wij onze Peugeot schadeauto doorgaans zeer snel. Via het bovenstaande aanbod vraagt u eenvoudig een Peugeot schadeauto aan. Wij hebben onze klanten de afgelopen vijftig jaar onder andere blij gemaakt met de volgende modellen:

Peugeot 106

Peugeot 307

Peugeot 508

Peugeot Boxer

Peugeot 208

Peugeot 207

Peugeot J5

Peugeot 807

Peugeot 208

Peugeot schadeauto’s van de schadeautohandelaar

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een Peugeot schadeauto? Ga dan naar Autobedrijf Broekhuis in Albergen. We zijn een gespecialiseerde schadeautohandelaar, waar kwaliteit en zekerheid voorop staan. We zijn lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV). Dit is de brancheorganisatie die het mogelijk maakt om schadeauto’s direct bij de verzekeraars op te kopen, zonder dat er tussenpersonen aan te pas komen.

Bij ons vindt u altijd een geschikte Peugeot schadeauto, maar ook voor schadeauto’s van andere merken kunt u bij ons terecht. Zo hebben we onder andere Audi schadeauto’sVolkswagen schadeauto’s en Renault schadeauto’s. Onze ervaren specialisten helpen u graag bij het vinden van een schadeauto die bij u past. Wilt u de auto’s in het echt bekijken of heeft u hulp nodig? Bezoek dan onze werkplaats in Albergen. Bij vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

autoverkoop@broekhuisautos.nl

Heeft u vragen?

Wanneer u vragen heeft over Peugeot schadeauto’s, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Dit doet u door het sturen van een e-mail naar autoverkoop@broekhuisautos.nl of door te bellen naar 0546-442318.

Heeft u gebruikte Peugeot onderdelen nodig? Ons volledige aanbod aan Peugeot onderdelen vindt u op deze pagina

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl