Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Peugeot Schadeauto

Met een Peugeot schadeauto heeft u de mogelijkheid om een Peugeot auto te kopen voor een voordelige prijs. De Peugeot schadeauto is onder andere geschikt als opknapproject voor hobbyisten. Nadat de auto gerepareerd is, is de auto na herkeuring geschikt om weer de weg op te mogen. Bij sommige Peugeot schadeauto’s kunt u er ook voor kiezen om onderdelen te hergebruiken voor andere Peugeots.

  • Peugeot schadeauto voor een lage prijs
  • Ideaal project voor hobbyisten
  • Zekerheid dankzij VSV-erkenning

Hieronder ziet u het gehele aanbod Peugeot schadeauto’s van Autobedrijf Broekhuis.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Autobedrijf Broekhuis regelt de tenaamstelling van uw Peugeot met schade

U kunt de weg op zodra de tenaamstelling van uw Peugeot schadeauto gereed is. Wij kunnen de tenaamstelling van uw auto direct na aankoop realiseren. Hierdoor beschikt u direct over het eerste deel van de tenaamstellingscode. Het volledige kentekenbewijs wordt samen met het tweede deel van de tenaamstellingscode per post nog dezelfde dag verzonden.

Met uw Peugeot schadeauto de weg op

Het is toegestaan om met de Peugeot schadeauto de weg op te gaan indien er direct een autoverzekering wordt afgesloten. Een autoverzekering afsluiten voor uw Peugeot schadeauto kan ter plaatse.

Kunnen wij u verder helpen met vragen over de tenaamstelling, de autoverzekering of de Peugeot schadeauto zelf? Neem contact op via 0546-442318 of autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Een betrouwbaar vervoersmiddel met een Peugeot schadeauto

Bij Autobedrijf Broekhuis kunt u altijd terecht voor Peugeot schadeauto’s. Omdat een schadeauto in de meeste gevallen goedkoper is dan een schadevrije tweedehands auto, verkopen wij onze Peugeot schadeauto doorgaans zeer snel. Via het bovenstaande aanbod vraagt u eenvoudig een Peugeot schadeauto aan. Wij hebben onze klanten de afgelopen vijftig jaar onder andere blij gemaakt met de volgende modellen:

Peugeot 106

Peugeot 307

Peugeot 508

Peugeot Boxer

Peugeot 208

Peugeot 207

Peugeot J5

Peugeot 807

Peugeot 208

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), wat betekent dat wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Als eerstelijns opkoper kopen wij direct schadeauto’s op van autoverzekeraars. Behalve voor een Volvo schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld Audi schadeauto’s, Volkswagen schadeauto’s en Renault schadeauto’s.

Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte Peugeot schadeauto. Op onze locatie in Albergen bent u van harte welkom:

Autobedrijf Broekhuis B.V.

Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Ons actuele aanbod Peugeot schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is een erkend bedrijf op het gebied van zowel de in- en verkoop als de export van Peugeot schadeauto's. Wij hebben ruim vijftig jaar ervaring met schadeauto’s en zijn daarom een betrouwbare handelspartner. Een voordelige Peugeot schadeauto koopt u bij Autobedrijf Broekhuis

Heeft u vragen?

Wanneer u vragen heeft over Peugeot schadeauto’s, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Dit doet u door het sturen van een e-mail naar autoverkoop@broekhuisautos.nl of door te bellen naar 0546-442318.

Heeft u gebruikte Peugeot onderdelen nodig? Ons volledige aanbod aan Peugeot onderdelen vindt u op deze pagina

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl