Opel schadeauto

Een Opel schadeauto wordt vaak gebruikt om volledig op te knappen. Na het opknappen kan de auto weer gebruikt worden om de weg op te gaan. De schademodellen zijn dan ook zeer gewild bij hobbyisten. Autoschadeherstelbedrijven kopen schadeauto’s op om volledig te demonteren. Vervolgens kunnen de in goede staat verkerende onderdelen worden gebruikt om andere Opel auto’s te repareren. Het vervangen van auto-onderdelen door tweedehands onderdelen is veel goedkoper dan het gebruik van nieuwe onderdelen.

 • Voordelig Opel schadeauto’s
 • VSV-gecertificeerd: veilig en betrouwbaar
 • Uitstekende keuze voor hobbyisten en autoschadebedrijven

Bekijk hieronder ons volledige aanbod Opel schadeauto’s:

 • Model

  Wis alle
Gevonden occasions: 11

 

De weg op met uw Opel schadeauto

Na de aanschaf van een Opel schadeauto kunt u nog niet direct de weg op. De Opel schadeauto’s die wij verkopen zijn aangemeld in het RDW-kentekenregister. Ze zijn na het schadegeval afgekeurd, waardoor de auto de weg niet meer op mag. Na het opknappen van de Opel schadeauto kan deze herkeurd worden. Bij deze nieuwe ‘schadekeuring’ kijkt de RDW-medewerker onder andere naar de maten van de carrosserie en de wieluitlijning.

Wilt u weer de weg op na het opknappen van uw Opel schadeauto? Dan moet u de volgende stappen volgen:

 1. Plan een schadekeuring in bij een RDW-keuringsstation
 2. Verwijder de bodembeplating van de Opel schadeauto
 3. Na goedkeuring ontvangt u een nieuw kentekenbewijs met tenaamstellingscode
 4. Het RDW verwijdert de melding uit het kentekenregister
 5. U kunt de weg weer op

Een Opel schadeauto: een goedkope opknapauto

Bij Autobedrijf Broekhuis worden regelmatig Opel schadeauto’s geleverd. Zo hebben we de afgelopen tijd diverse modellen verkocht:

Opel Agila Opel Calibra Opel Insignia
Opel Ampera Opel Campo Opel Kadett
Opel Antara Opel Combo Opel Meriva
Opel Ascona Opel Corsa Opel Monterey
Opel Astra Opel Frontera Opel Movano
Opel Omega Opel Sintra Opel Vivaro
Opel Senator Opel Tigra Opel Zafira
Opel Signum Opel Vectra

Heeft u een geschikte Opel schadeauto gevonden? Vul dan het informatieformulier in op de detailpagina van de schadeauto. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van onze werknemers via autoverkoop@broekhuisautos.nl of bel naar 0546-442385.

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Als eerstelijns opkopers kopen wij direct schadeauto’s op van autoverzekeraars. Behalve voor een Opel schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een Audi schadeauto, een Volkswagen schadeauto, een Mercedes-Benz schadeauto of een Porsche schadeauto. Autobedrijf Broekhuis heeft altijd een ruim assortiment schadeauto’s, waardoor er altijd een merk of model op voorraad is dat bij uw wensen past.

Kunnen wij u helpen met het vinden van een geschikte Opel schadeauto? Kom eens langs op onze locatie in Albergen; wij helpen u graag verder.

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het actuele aanbod Opel schadeauto’s ziet u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is al jarenlang een erkend bedrijf op het gebied van inkoop, verkoop én export van Opel schadeauto's. Door onze ruime ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner. Een schadeauto van het merk Opel koopt u bij Autobedrijf Broekhuis.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Wilt u meer informatie over ons aanbod Opel schadeauto’s? Neem dan contact op met onze klantenservice via autoverkoop@broekhuisautos.nl of bel naar 0546-442385.

Bekijk hier alle reeds gedemonteerde Opel onderdelen.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.