Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Nissan Schadeauto

Koop een Nissan schadeauto om op te knappen en er daarna zelf in te rijden of als een hobbyproject. Ook voor autoschadeherstelbedrijven is een Nissan schadeauto zeer geschikt vanwege de onderdelen. De bruikbare onderdelen uit een tweedehands auto zijn namelijk een stuk voordeliger dan nieuwe onderdelen.

De voordelen van een Nissan schadeauto van Autobedrijf Broekhuis:

 • Voordelige Nissan schadeauto’s
 • VSV-erkend autobedrijf
 • Ideale schadeauto’s voor hobbyisten en autobedrijven

Bekijk hieronder het volledige aanbod Nissan schadeauto’s:

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
 1. Schadeauto Nissan QASHQAI 1.5 dCi Tekna 17"
  • Voertuignummer: V20440
  • Bouwjaar: 2016
  • Kilometerstand: 161787 KM
  € 8.400,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

Wij regelen de tenaamstelling van uw Nissan

Wilt u de weg op met uw Nissan schadeauto? Regel dan een tenaamstelling zodat de auto op uw naam staat. Onze medewerkers regelen direct de aanvraag van het kentekenbewijs. U ontvangt van hen het eerste deel van de tenaamstellingscode wanneer u de Nissan aanschaft. De RDW stuurt vervolgens het tweede deel van de code samen met het kentekenbewijs naar het door u opgegeven adres. Deze heeft u de volgende werkdag in huis.

Wanneer mag uw Nissan schadeauto de weg op?

U mag definitief de weg op wanneer u in het bezit bent van het eerste deel van het kentekenbewijs. Verder is het noodzakelijk om een geldige autoverzekering af te sluiten. Een schadeauto die niet verzekerd is, mag niet de weg op.

Heeft u vragen over onze Nissan schadeauto’s of de tenaamstelling? Neem dan contact met ons op via 0546 442 318 of stuur een e-mail naar autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Een voordelige Nissan schadeauto kopen bij Autobedrijf Broekhuis

Wij hebben altijd een ruim aanbod Nissan schadeauto’s; dit aanbod houden wij realtime bij op onze website. Het bovenstaande aanbod is dus altijd actueel. Omdat onze schadeauto’s zeer voordelig zijn, zijn ze erg gewild waardoor we ze meestal snel verkopen. De afgelopen jaren hebben wij onder andere de volgende Nissan modellen verkocht aan onze klanten:

 • Nissan Qashqai
 • Nissan Micra
 • Nissan X-trail
 • Nissan Note
 • Nissan 100 NX
 • Nissan Serena

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Als eerstelijns opkoper kopen wij direct schadeauto’s op van autoverzekeraars. Behalve voor een Nissan schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld Volvo schadeauto’s, Mitsubishi schadeauto’s en Porsche schadeauto’s.

Bent u op zoek naar een geschikte Nissan schadeauto? Kom dan eens langs op onze locatie in Albergen.

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het huidige aanbod Nissan schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is een VSV-erkend bedrijf op het gebied van inkoop, verkoop én export van Nissan schadeauto's. Door onze 50 jaar lange ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner voor het kopen van uw Nissan auto.

Meer informatie over Nissan schadeauto’s

Heeft u vragen over onze Nissan schadeauto’s? De medewerkers van Autobedrijf Broekhuis helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via autoverkoop@broekhuisautos.nl en 0546 442 318.

Zoekt u onderdelen voor Nissan auto’s? Bekijk dan eens onze pagina met gedemonteerde Nissan onderdelen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl