Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Mini Schadeauto

Een MINI schadeauto is erg populair onder hobbyisten als opknapproject. Bij autoschadeherstelbedrijven zijn MINI schadeauto’s erg geliefd om de onderdelen. Na het demonteren van de auto gebruiken zij de in goede staat verkerende onderdelen om andere MINI modellen te repareren. Het vervangen van onderdelen is namelijk vele malen goedkoper dan de aanschaf van nieuwe onderdelen.

  • Populaire schadeauto bij autoschadeherstelbedrijven en hobbyisten
  • MINI schadeauto voor een scherpe prijs
  • Betrouwbaar en goede kwaliteit: VSV-erkend autoschadebedrijf

Bekijk hieronder ons volledige aanbod MINI schadeauto’s:

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wij regelen de tenaamstelling van uw MINI

Het enige wat u nog tegenhoudt om de weg op te gaan met uw MINI schadeauto, is de tenaamstelling. Hiermee zet u de auto op uw naam. Autobedrijf Broekhuis regelt direct de aanvraag van het kentekenbewijs. Het eerste deel van de tenaamstellingscode ontvangt u meteen van ons na de aanschaf van een MINI schadeauto. Het kentekenbewijs kunt u samen met het tweede deel van de tenaamstellingscode de volgende dag per post in huis verwachten.

Wanneer mag mijn MINI schadeauto de weg op?

Een verzekerde MINI schadeauto mag met het eerste deel van het kentekenbewijs de weg op. Het is dus noodzakelijk om een geldige autoverzekering af te sluiten.

Wanneer u meer informatie wilt over een tenaamstelling, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij zijn te bereiken via 0546-442318 en via autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Een MINI schadeauto: een betaalbare optie

Ons assortiment MINI schadeauto’s wordt geregeld aangevuld. Op onze website houden wij het aanbod up-to-date. De modellen die u op de website ziet, zijn dus altijd de modellen die wij daadwerkelijk op voorraad hebben. Bij Autobedrijf Broekhuis hebben wij al 50 jaar ervaring met het verkopen van MINI schadeauto’s. In die tijd hebben wij onze klanten onder andere de volgende modellen verkocht:

  • MINI Cooper S
  • MINI Countryman
  • MINI ONE

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Als eerstelijns opkoper kopen wij direct schadeauto’s op van autoverzekeraars. Behalve voor een Renault schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een Mitsubishi schadeauto, schadeauto’s van Volvo en Daf schadeauto's.

Op onze locatie in Albergen kunt u met eigen ogen ons aanbod MINI schadeauto’s bekijken:

Autobedrijf Broekhuis B.V.

Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het actuele aanbod MINI schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is een erkend bedrijf op het gebied van in- en verkoop én de export van MINI schadeauto's. Door ruim vijftig jaar ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner. Een voordelige schadeauto van het merk MINI koopt u daarom bij Autobedrijf Broekhuis.

Contact met Autobedrijf Broekhuis

Onze autospecialisten beantwoorden graag al uw vragen over MINI schadeauto’s. U neemt contact met hen op door te bellen naar 0546-442318 of door een e-mail te sturen naar autoverkoop@broekhuisautos.nl.

We hebben behalve veel MINI schadeauto’s ook een groot aanbod MINI onderdelen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl