Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

MG Schadeauto

Een MG schadeauto kunt u goedkoop kopen doordat de auto schade heeft geleden. Deze schade kan nog goed hersteld worden, waardoor een schadeauto van MG ideaal is voor autoschadeherstelbedrijven en hobbyisten. Na herstel kan de auto als een goede tweedehands auto worden doorverkocht. Soms wordt een MG schadeauto ook wel gebruikt voor het demonteren van bruikbare onderdelen.

  • Kopen bij VSV-erkend autobedrijf: altijd zekerheid
  • Extra voordelige MG schadeauto’s
  • Uitermate geschikt voor hobbyisten en autoschadeherstelbedrijven

In het onderstaande overzicht ziet u alle aanwezige MG schadeauto’s op ons terrein:

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Uw MG schadeauto op naam zetten

De tenaamstelling van uw MG schadeauto wordt direct verzorgd. Wij geven u direct het eerste deel van de tenaamstellingscode mee. Het tweede deel van de tenaamstellingscode wordt samen met de kentekencard door de RDW geregeld. Zij versturen beide documenten dezelfde dag nog per post naar het door u opgegeven adres. De volgende dag kunt u deze documenten dus al in huis verwachten.

Wegrijden in uw schadeauto van MG

U kunt meteen wegrijden met uw MG schadeauto. U hoeft alleen nog een geldige autoverzekering af te sluiten. De autoverzekering kunt u zelf regelen, maar wij helpen u hier graag bij. Onze autospecialisten begeleiden dagelijks klanten met de aanschaf van een schadeauto. Zij kunnen u dus perfect adviseren over een geschikte verzekering.

Wilt u eerder in contact komen met onze autospecialisten? Wij staan voor u klaar via 0546 442 318 en autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Een MG schadeauto: een interessant project om op te knappen

De MG schadeauto’s die op ons terrein staan zijn nog makkelijk te herstellen. Door de lage prijs die we vragen voor de schadeauto kunt u na een aantal reparaties over een zeer degelijke tweedehands MG beschikken. De geleden schade staat vermeld op de productpagina. Recentelijk hebben we onder andere de volgende MG schadeauto’s verkocht:

  • MG ZR
  • MG TF
  • MG ZS
  • MG F

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor eerstelijns opkopers die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Behalve voor een MG schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld Chrysler schadeauto’s, schadeauto’s van Dacia en Kia schadeauto’s.

Bent u op zoek naar een geschikte MG schadeauto? Kom dan eens langs op onze locatie in Albergen.

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het huidige aanbod MG schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is lid van de VSV en specialist op het gebied van inkoop, verkoop én export van MG schadeauto's. Met 50 jaar ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner voor het kopen van uw MG auto.

Wij helpen u graag verder

Onze medewerkers helpen u graag met het kiezen van de juiste MG schadeauto. Wilt u advies om een gedegen keuze te kunnen maken? Wij staan voor u klaar via autoverkoop@broekhuisautos.nl en 0546 442 318.

Ook voor reeds gedemonteerde auto onderdelen van MG kunt u bij ons terecht. Bekijk hier alle MG onderdelen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl