Schadeauto's 0546-442318

Mercedes-Benz schadeauto

Autobedrijf Broekhuis heeft altijd wel een Mercedes-Benz schadeauto in huis. U kunt natuurlijk eens langskomen op ons grote terrein. Daar staan honderden schadeauto's, dus ook van het merk Mercedes-Benz. Autobedrijf Broekhuis heeft heel wat jonge schadeauto's, sommigen zijn zelfs dit jaar nog pas verkocht. Mocht u op zoek zijn naar een Mercedes-Benz schadeauto, kunt u altijd even op onze website kijken. Wij plaatsen daar vrijwel iedere dag onze nieuw binnengekomen schadeauto's op.

  • Model
Wis alle
Gevonden occasions: 2
Mercedes-Benz E-Klasse Combi 320 CDI AVANTGARDE
2004
539.766 KM
€ 3.950
Mercedes-Benz A-Klasse 180 CDI CLASSIC
2005
266.307 KM
€ 2.500

Een Mercedes-Benz schadeauto is altijd erg geliefd.

Mocht u er één bij ons tegenkomen die geheel naar uw zin is, wees er dan snel bij! Dit soort prachtige schadeauto's zijn altijd bijzonder snel verkocht. Dat komt natuurlijk omdat een Mercedes-Benz schadeauto nog eens een heel stuk goedkoper is dan een 'gewone' tweedehands Mercedes-Benz. Daarnaast worden vrij nieuwe tweedehands Mercedes-Benzniet zo snel ingeruild, terwijl er bij ons regelmatig één binnenkomt.

Autobedrijf Broekhuis is in 40 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste autoschadegroothandels in Nederland.

Wij zijn lid van de VSV, wat garant staat voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die rechtstreeks van autoverzekeraars schadeauto's of schademotoren kopen. Wij worden ook wel eerstelijns opkopers genoemd. Behalve een mooie schadeauto als een Mercedes-Benz kunt u bij ons ook terecht voor een Audi, een Alfa Romeo, een Porsche, u kunt het bijna niet opnoemen; zoveel verschillende merken hebben we staan. Er is altijd iets van uw gading bij!

Voor een prachtige schadeauto als een Mercedes-Benz moet u eens bij Autobedrijf Broekhuis gaan kijken. U kunt natuurlijk altijd eerst op de website kijken voor een mooie Mercedes-Benz schadeauto, als u dan de juiste gevonden hebt, kunt u altijd even langskomen.

Autobedrijf Broekhuis is al jarenlang een erkend bedrijf op het gebied van in- en verkoop én export van Mercedes-Benz schadeauto's. Door de ruime ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner.

Een schadeauto van het merk Mercedes-Benz haalt u natuurlijk bij Autobedrijf Broekhuis!