Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Mazda Schadeauto

Voordelig een Mazda schadeauto kopen bij Autobedrijf Broekhuis. Een schadeauto is zeer geschikt als opknapproject voor autoliefhebbers of schadeherstelbedrijven. Na het repareren of herstellen van de onderdelen met schade is de auto geschikt om de weg op te gaan. Het is eveneens mogelijk om een Mazda schadeauto te demonteren en de bruikbare onderdelen te gebruiken voor andere Mazda auto’s.

  • Uitdagend opknapproject voor autoliefhebbers
  • Autobedrijf Broekhuis: lid van de VSV
  • Mazda schadeauto voor een lage prijs

Hieronder zie u ons volledige aanbod Mazda schadeauto’s.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Regel de tenaamstelling van uw Mazda bij Autobedrijf Broekhuis

Het enige wat u nog nodig heeft om de weg op te gaan, is een tenaamstelling. Hiermee zorgt u ervoor dat de Mazda op uw naam staat. Autobedrijf Broekhuis zet direct de aanvraag voor uw kentekenbewijs in werking. U krijgt bij de aanschaf van de Mazda schadeauto meteen het eerste deel van de tenaamstellingscode. Het tweede deel, samen met het kentekenbewijs, ontvangt u van de RDW de volgende dag per post bij u thuis.

De openbare weg op met een Mazda schadeauto

Een verzekerde Mazda mag de weg op wanneer u in het bezig bent van het eerste deel van het kentekenbewijs. Het afsluiten van een geldige autoverzekering is dus noodzakelijk.

Wilt u meer informatie over autoverzekeringen en de tenaamstelling? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar autoverkoop@broekhuisautos.nl of door te bellen naar 0546 442 318.

Een Mazda schadeauto als opknapproject

Wij hebben altijd een passende Mazda schadeauto in ons assortiment. Op onze locatie in Albergen hebben wij een groot terrein waar we diverse modellen van Mazda aanbieden. We hebben ruim 50 jaar ervaring met de verkoop van Mazda auto’s en in die periode hebben we al vele klanten blij gemaakt met een schadeauto. We hebben onder andere de volgende modellen verkocht:

  • Mazda Premacy
  • Mazda 626
  • Mazda 323
  • Mazda 6
  • Mazda MX-5
  • Mazda Demio

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Als eerstelijns opkoper kopen wij direct schadeauto’s op van autoverzekeraars. Behalve voor een Volvo schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld Alfa Romeo schadeauto’s, Hummer schadeauto’s en Saab schadeauto’s.

Bent u op zoek naar uw ideale Mazda schadeauto? Kom dan eens langs op onze locatie in Albergen.

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het actuele aanbod Mazda schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is lid van de VSV en specialist op het gebied van inkoop, verkoop én export van Mazda schadeauto's. Door onze 50 jaar lange ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner voor het kopen van uw Mazda auto.

Meer informatie over Mazda schadeauto’s

Heeft u vragen over de Mazda schadeauto’s uit ons aanbod? De medewerkers van Autobedrijf Broekhuis helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via autoverkoop@broekhuisautos.nl en 0546 442 318.

Zoekt u onderdelen voor Mazda auto’s? Bekijk dan eens onze pagina met gedemonteerde Mazda onderdelen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl