Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Lexus Schadeauto

Een Lexus schadeauto is de voordeligste optie om een echte Lexus te kopen. Een schadeauto van Lexus is goed op te knappen door bijvoorbeeld hobbyisten of autoschadeherstelbedrijven en is veel goedkoper dan een reguliere tweedehands Lexus. Een Lexus schadeauto wordt in kleinere mate ook gebruikt voor het demonteren van bruikbare auto onderdelen.

  • VSV-erkend autobedrijf: zekerheid gegarandeerd
  • Extra voordeel op Lexus schadeauto’s
  • Voordeligste keuze voor hobbyisten en autoschadeherstelbedrijven

Bekijk hieronder alle beschikbare Lexus schadeauto's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De tenaamstelling van uw Lexus schadeauto wordt geregeld

We zetten uw Lexus schadeauto direct op uw naam. De eerste tenaamstellingscode ontvangt u van ons. Wij geven vervolgens uw gegevens door aan het RDW. Het tweede deel van de tenaamstellingscode en de kentekencard verstuurt het RDW naar het door u opgegeven adres.

De openbare weg op met uw schadeauto van Lexus

U kunt direct wegrijden met uw Lexus schadeauto, mits de auto volledig is verzekerd. Na de aanschaf van de Lexus schadeauto helpen wij u graag met het kiezen van de juiste autoverzekering. Wilt u meer weten over de verplichte autoverzekering? U kunt ons bereiken via 0546 442 318 en autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Lexus schadeauto: een perfect project voor echte fans

Een Lexus schadeauto is uitermate geschikt voor liefhebbers en autoschadeherstelbedrijven. De schadeauto’s zijn goed op te knappen, waardoor u voor een laag bedrag een Lexus aanschaft. De schadeauto's hebben net zo veel potentie als een tweedehands Lexus en verkopen meestal snel door de aantrekkelijke prijs. In het verleden hebben wij onder andere de volgende schadeauto’s van Lexus verkocht:

  • Lexus CT 200h
  • Lexus IS 220
  • Lexus IS 300

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor eerstelijns opkopers die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Behalve voor een Lexus schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld Ford schadeauto’s, schadeauto’s van MINI en Renault schadeauto’s.

Bent u op zoek naar een geschikte Lexus schadeauto? Kom dan eens langs op onze locatie in Albergen.

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het huidige aanbod Lexus schadeauto’s vindt u bovenaan op deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is lid van de VSV en specialist op het gebied van inkoop, verkoop én export van Lexus schadeauto's. Met 50 jaar ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner voor het kopen van uw Lexus auto.

Kunnen wij u verder helpen?

Onze schadeauto specialisten helpen u graag verder met het vinden van het ideale Lexus schademodel. U kunt ons bereiken via autoverkoop@broekhuisautos.nl en 0546 442 318. Autobedrijf Broekhuis levert ook originele onderdelen voor Lexus auto’s. Bekijk hier alle losse Lexus onderdelen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl