Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Land Rover Schadeauto

Land Rover schadeauto

Koop voordelig een Land Rover schadeauto. Onze makkelijk herstelbare Land Rover schadeauto’s zijn uitermate geschikt voor autoschadeherstelbedrijven en hobbyisten. U heeft na kleine reparaties beschikking over een goede tweedehands Land Rover. Profiteer van alle voordelen bij Autobedrijf Broekhuis:

  • Voordelige Land Rovers met korting
  • Land Rover schadeauto: ideaal voor hobbyisten
  • VSV-erkenning: wij voldoen aan alle VSV-normen

Het aanbod Land Rover schadeauto’s wordt iedere dag geüpdatet. Bekijk hieronder het huidige aanbod:

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Geen zorgen over de tenaamstelling van uw Land Rover schadeauto

Een van onze medewerkers schrijft de auto over op uw naam. Het eerste deel van de tenaamstellingscode krijgt u direct. Wij stellen de RDW op de hoogte van de overschrijving en zij verzorgen vervolgens het tweede deel van de tenaamstellingscode en de kentekencard. Deze documenten worden per post naar het door u opgegeven adres gestuurd.

Wegrijden in de Land Rover schadeauto

U mag direct de weg op met de Land Rover schadeauto, maar u moet wel een geldige autoverzekering afsluiten. Het afsluiten van een autoverzekering voor uw Landrover schadeauto kan van tevoren of ter plekke op ons terrein in Albergen.

Onze medewerkers helpen u graag met het kiezen van een geschikte autoverzekering voor uw Land Rover schadeauto. Neem contact op met een van onze schadespecialisten via 0546 442 318 of via autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Land Rover schadeauto: pure klasse en toch betaalbaar

We bieden de Land Rover schadeauto’s in ons assortiment tegen lage prijzen aan. Toch is de geleden schade aan de schadeauto nog goed te herstellen. De exacte schade staat altijd uitgebreid beschreven op de productpagina van de wagen. U ziet dus direct hoeveel tijd u verwacht nodig te hebben voor de reparaties.

We richten ons op schadeauto’s met een bouwjaar vanaf 1998. In de afgelopen drie jaren hebben wij veel mensen blij gemaakt met een Land Rover schadeauto, waaronder:

  • Land Rover Defender
  • Land Rover Discovery
  • Land Rover Freelander
  • Land Rover Range Rover

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor eerstelijns opkopers die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Behalve voor een Land Rover schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een Alfa Romeo schadeauto, schadeauto’s van BMW en Ford schadeauto's.

Op onze locatie in Albergen bekijkt u met eigen ogen ons aanbod Land Rover schadeauto’s:

Autobedrijf Broekhuis B.V.

Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het actuele aanbod Land Rover schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is een erkend bedrijf op het gebied van de inkoop, verkoop en export van Land Rover schadeauto's. Door ruim vijftig jaar ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner. Een voordelige schadeauto van het merk Land Rover koopt u daarom bij Autobedrijf Broekhuis.

Meer weten over schadeauto’s van Land Rover

Onze medewerkers helpen u graag verder met het vinden van de juiste Land Rover schadeauto. Neem contact op met onze autoschadespecialisten via 0546 442 318 of autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Geeft u de voorkeur aan losse onderdelen voor uw Land Rover? Bekijk dan alle reeds gedemonteerde Land Rover onderdelen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl