Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Lancia Schadeauto

Een schadeauto van Lancia is veel goedkoper dan een reguliere tweedehands auto. De schade aan de Lancia kan altijd nog goed worden hersteld. Een Lancia schadeauto is hierdoor uitermate geschikt voor hobbyisten en autoschadeherstelbedrijven. Uw auto kan na kleine herstelwerkzaamheden gewoon de weg op, waardoor u veel voordeliger over een degelijke Lancia beschikt.

  • Lancia schadeauto’s tegen lage prijzen
  • Populair onder hobbyisten en autoschadeherstelbedrijven
  • Kwaliteit en zekerheid: VSV-erkend autobedrijf

Bekijk ons volledige aanbod Lancia schadeauto’s in het onderstaande overzicht. Het aanbod wordt dagelijks geüpdatet.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Autobedrijf Broekhuis regelt de tenaamstelling van uw Lancia

Uw Lancia schadeauto moet eerst op naam worden gezet voordat deze officieel uw eigendom is. De eerste tenaamstellingscode wordt daarom direct voor u geregeld door een van onze medewerkers. Het tweede deel van de tenaamstellingscode wordt samen met de kentekencard per post naar u verstuurd.

Wegrijden met uw Lancia schadeauto

U hoeft alleen een geldige autoverzekering af te sluiten om de weg op te mogen. U mag met het eerste deel van de tenaamstellingscode - dat u direct van ons ontvangt - de eerste 14 dagen na afgifte vrij rondrijden. Daarna is het verplicht om de per post verstuurde kentekencard aan te kunnen tonen. Wij helpen u graag bij het afsluiten van een passende autoverzekering. Het afsluiten van deze verzekering kan ter plaatse gebeuren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Lancia schadeauto of heeft u andere vragen? Onze medewerkers staan voor u klaar om te helpen, via 0546 442 318 of autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Een Lancia schadeauto: uitdagend opknapproject voor liefhebbers

Een Lancia schadeauto is een degelijke auto die u nog makkelijk kunt herstellen. De beschadigingen bestaan bijvoorbeeld uit een ingedeukte deur of een kapotte bumper. Een Lancia schadeauto schaft u aan voor een veel lagere prijs dan een reguliere tweedehands auto. Hierdoor kunt u voor een laag bedrag een Lancia auto kopen. Ons aanbod Lancia schadeauto’s wordt dagelijks bijgewerkt. In de afgelopen jaren hebben we onder andere onderstaande types verkocht:

  • Lancia Dedra
  • Lancia Delta
  • Lancia Prisma
  • Lancia Thema
  • Lancia Voyager
  • Lancia Ypsilon

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Als eerstelijns opkoper kopen wij direct schadeauto’s op van autoverzekeraars. Behalve voor een Lancia schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld Peugeot schadeauto’s, een schadeauto van Toyota en een BMW schadeauto.

Bent u op zoek naar een Lancia schadeauto? Kom dan eens langs bij ons autobedrijf in Albergen.

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het huidige aanbod Lancia schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is een erkend bedrijf op het gebied van inkoop, verkoop én export van Lancia schadeauto's. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner.

Meer informatie over Lancia schadeauto’s

Wij helpen u graag verder met meer informatie over een Lancia schadeauto. Onze medewerkers staan voor u klaar, via autoverkoop@broekhuisautos.nl en 0546 442 318. U kunt ook langskomen op ons terrein in Albergen.

Wilt u in plaats van een schadeauto liever reeds gedemonteerde onderdelen kopen? Bekijk dan alle tweedehands Lancia onderdelen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl