Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Kia Schadeauto

Een Kia schadeauto is ideaal voor autoschadeherstelbedrijven en hobbyisten. Het is mogelijk om de schadeauto op te knappen en er daarna de weg mee op te gaan. Een andere mogelijkheid is om de Kia schadeauto te demonteren en de bruikbare onderdelen te gebruiken om andere Kia modellen te repareren. Deze tweedehands onderdelen zijn een stuk goedkoper dan nieuwe onderdelen.

  • Betaalbare Kia schadeauto
  • Lid van de VSV: veilig en betrouwbaar
  • Geschikt voor autoschadeherstelbedrijven en hobbyisten

Bekijk ons gehele aanbod Kia schadeauto’s:

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wij regelen voor u de tenaamstelling

We begrijpen heel goed dat u graag de weg op wilt met uw Kia schadeauto. Voordat dit kan, is het belangrijk om de tenaamstelling te regelen waarmee u de auto op uw naam zet. Onze medewerkers helpen u graag bij de aanvraag van het kentekenbewijs. U krijgt bij de aanschaf van uw Kia schadeauto direct het eerste deel van de tenaamstellingscode. Het tweede deel en het bijbehorende kentekenbewijs worden door de RDW per post naar u opgestuurd. U ontvangt deze de volgende werkdag.

De weg op met uw Kia schadeauto

Een verzekerde Kia schadeauto mag met het eerste deel van het kentekenbewijs de weg op. Het is daarom noodzakelijk om een geldige autoverzekering af te sluiten.

Voor meer informatie over de aanvraag van de tenaamstelling neemt u contact op met Autobedrijf Broekhuis. Bel naar 0546 442 318 of stuur een e-mail naar autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Een Kia schadeauto voor een lage prijs

Wij hebben altijd Kia schadeauto’s op voorraad en we zorgen ervoor dat we het aanbod op onze website altijd up-to-date houden. In de afgelopen vijftig jaar hebben we al vele schadeauto’s van Kia verkocht. We hebben onze klanten blij gemaakt met de onderstaande modellen:

  • Kia Picanto
  • Kia Rio
  • Kia Venga
  • Kia Shuma
  • Kia Cee’D
  • Kia Cerato

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Als eerstelijns opkoper kopen wij direct schadeauto’s op van autoverzekeraars. Behalve voor een Kia schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld Seat schadeauto’s, Land Rover schadeauto’s en Jaguar schadeauto’s.

Bent u op zoek naar een geschikte Kia schadeauto? Kom dan eens langs op onze locatie in Albergen.

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het huidige aanbod Kia schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is lis van de VSV en specialist op het gebied van inkoop, verkoop én export van Kia schadeauto's. Door onze 50 jaar lange ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner voor het kopen van uw Kia schadeauto.

Meer informatie over Kia schadeauto’s

Heeft u vragen over de Kia schadeauto’s uit ons aanbod? De medewerkers van Autobedrijf Broekhuis beantwoorden graag al uw vragen. U kunt contact met ons opnemen via autoverkoop@broekhuisautos.nl en 0546 442 318.

Zoekt u onderdelen voor Kia auto’s? Bekijk dan eens onze pagina met gedemonteerde Kia onderdelen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl