Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

JMC Schadeauto

JMC schadeauto

Autobedrijf Broekhuis heeft altijd wel een JMC schadeauto in huis. U kunt natuurlijk eens langskomen op ons grote terrein. Daar staan honderden schadeauto's, dus ook van het merk JMC. Autobedrijf Broekhuis heeft heel wat jonge schadeauto's, sommigen zijn zelfs dit jaar nog pas verkocht. Mocht u op zoek zijn naar een JMC schadeauto, kunt u altijd even op onze website kijken. Wij plaatsen daar vrijwel iedere dag onze nieuw binnengekomen schadeauto's op.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een JMC schadeauto is altijd erg geliefd

Mocht u er één bij ons tegenkomen die geheel naar uw zin is, wees er dan snel bij! Dit soort prachtige schadeauto's zijn altijd bijzonder snel verkocht. Dat komt natuurlijk omdat een JMC schadeauto nog eens een heel stuk goedkoper is dan een 'gewone' tweedehands JMC. Daarnaast worden vrij nieuwe tweedehands JMC niet zo snel ingeruild, terwijl er bij ons regelmatig één binnenkomt.

 

Autobedrijf Broekhuis is in 40 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste autoschadegroothandels in Nederland.

Wij zijn lid van de VSV, wat garant staat voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die rechtstreeks van autoverzekeraars schadeauto's of schademotoren kopen. Wij worden ook wel eerstelijns opkopers genoemd. Behalve een mooie schadeauto als een JMC kunt u bij ons ook terecht voor een Alfa Romeo, een Mercedes-Benz schadeauto, een Porsche, u kunt het bijna niet opnoemen; zoveel verschillende merken hebben we staan. Er is altijd iets van uw gading bij!

Voor een prachtige schadeauto als een JMC moet u eens bij Autobedrijf Broekhuis gaan kijken. U kunt natuurlijk altijd eerst op de website kijken voor een mooie JMC schadeauto, als u dan de juiste gevonden hebt, kunt u altijd even langskomen.

Autobedrijf Broekhuis is al jarenlang een erkend bedrijf op het gebied van in- en verkoop én export van JMC schadeauto's. Door de ruime ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner.

Een schadeauto van het merk JMC haalt u natuurlijk bij Autobedrijf Broekhuis!

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl