Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Jeep Schadeauto

Een Jeep schadeauto is een slimme keuze voor autoschadeherstelbedrijven en hobbyisten door de lage prijs. De schade die de auto heeft opgelopen is gemakkelijk te herstellen, waardoor u na een kleine reparatie al over een goede tweedehands Jeep beschikt. Een Jeep schadeauto wordt ook wel gebruikt voor het demonteren van bruikbare onderdelen.

  • Jeep schadeauto tegen scherpe tarieven
  • Optimale keuze voor hobbyisten
  • Zekerheid gegarandeerd: wij voldoen aan strikte VSV-voorwaarden

Bekijk het huidige aanbod Jeep schadeauto’s in het onderstaande overzicht.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wij zetten uw Jeep schadeauto op naam

De tenaamstelling van de Jeep schadeauto regelen we meteen. Het eerste deel van de tenaamstellingscode geeft een van onze medewerkers aan u mee. Het tweede deel van de tenaamstellingscode stuurt de RDW naar uw woonadres. Deze code en de kentekencard vallen de volgende werkdag al door uw brievenbus.

U mag direct de weg op met de Jeep schadeauto

Het enige wat u nog moet regelen na de aanschaf van een Jeep schadeauto is het afsluiten van een geldige autoverzekering. Met de eerste tenaamstellingscode en een geldige verzekering kunt u zo de weg op. Het afsluiten van een autoverzekering kunt u ter plekke doen. Een van onze medewerkers helpt u hier graag mee.

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een Jeep schadeauto? Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via 0546 442 318 of via autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Schadeauto van Jeep als uitdagende opknapklus

Een Jeep schadeauto koopt u voor een veel lagere prijs dan een reguliere tweedehands Jeep, terwijl de geleden schade nog goed te repareren is. We richten ons voornamelijk op jonge schadeauto’s van Jeep met een productiedatum vanaf 1998. Het aanbod met beschikbare Jeep schadeauto’s verversen we dagelijks. Autobedrijf Broekhuis heeft inmiddels ruim 50 jaar ervaring in de verkoop van schadeauto’s. Onder andere de onderstaande Jeeps met schade zijn verkocht:

  • Jeep Cherokee
  • Jeep Grand Cherokee

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor eerstelijns opkopers die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Behalve voor een Jeep schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een Volvo schadeauto, schadeauto’s van Opel en BMW schadeauto's.

Op onze locatie in Albergen bekijkt u met eigen ogen ons aanbod Jeep schadeauto’s:

Autobedrijf Broekhuis B.V.

Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het actuele aanbod Jeep schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is een erkend bedrijf op het gebied van de inkoop, verkoop en export van Jeep schadeauto's. Door ruim vijftig jaar ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner. Een voordelige schadeauto van het merk Jeep koopt u daarom bij Autobedrijf Broekhuis.

Kunnen we u helpen met uw keuze?

Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de ideale Jeep schadeauto. U kunt ook bij hen terecht voor andere vragen over schadeauto’s. Neem hiervoor contact op via 0546 442 318 of door te mailen naar autoverkoop@broekhuisautos.nl.

U vindt bij ons ook reeds gedemonteerde Jeep onderdelen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl