Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Jaguar Schadeauto

Een Jaguar schadeauto koopt u tegen zeer lage prijzen bij Autobedrijf Broekhuis. De Jaguars met schade zijn vooral gewild bij autoschadebedrijven en liefhebbers die graag aan auto’s sleutelen. Na kleine reparaties kan de schadeauto gewoon weer de weg op. Zo kunt u dus op een voordelige manier over een mooie Jaguar beschikken. Bij Autobedrijf Broekhuis profiteert u van:

 • Een veilige aankoop door VSV-erkenning
 • Een voordelige Jaguar schadeauto
 • De slimste keuze voor hobbyisten en autoschadeherstelbedrijven

Hieronder ziet u het volledige aanbod Jaguar schadeauto’s. Ons aanbod wordt iedere dag geüpdatet.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
 1. Schadeauto Jaguar X-Type Estate 2.2 D
  • Voertuignummer: V20474
  • Bouwjaar: 2007
  • Kilometerstand: 250609 KM
  € 1.150,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

De kentekencard van uw Jaguar schadeauto wordt geregeld

Een Jaguar schadeauto moet eerst op naam gezet worden voordat u deze mee kunt nemen. Wij starten het gehele tenaamstellingsproces voor u op, zodat u hiervoor niks hoeft te doen. U ontvangt direct na aankoop het eerste deel van de tenaamstellingscode. Het tweede deel van de tenaamstellingscode en de kentekencard ontvangt u per post van de RDW. U krijgt deze delen van de tenaamstelling de volgende werkdag al in huis.

Wegrijden in uw Jaguar schadeauto

Voordat u de openbare weg op kunt met uw Jaguar schadeauto, moet u een geldige autoverzekering afsluiten. Onze medewerkers helpen u graag met het kiezen van een geschikte verzekering voor uw schadeauto. Vervolgens kunt u direct de weg op, omdat u al in het bezit bent van het eerste deel van de tenaamstellingscode.

Wij helpen u graag verder op weg met de keuze voor een schadeauto van Jaguar. Onze medewerkers staan voor u klaar, via 0546 442 318 of autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Een Jaguar schadeauto: de perfecte wagen om op te knappen

Een Jaguar schadeauto heeft schade geleden die nog goed te repareren is, bijvoorbeeld een flinke deuk in de voorbumper. Door de geleden schade kunnen wij de auto erg voordelig aanbieden. Met meer dan 50 jaar ervaring in de verkoop van Jaguar schadeauto’s hebben we de volgende schademodellen verkocht aan tevreden klanten:

 • Jaguar S-Type
 • Jaguar XF
 • Jaguar F-Type
 • Jaguar XE
 • Jaguar XK

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV), wat betekent dat wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Als eerstelijns opkoper kopen wij direct schadeauto’s op van autoverzekeraars. Behalve voor een Jaguar schadeauto kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld Audi schadeauto's, een schadeauto van Dacia of een Skôda.

Bent u op zoek naar een Jaguar schadeauto? Kom dan eens langs bij Autobedrijf Broekhuis in Albergen:

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Ons huidige aanbod Jaguar schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is een erkend bedrijf op het gebied van in- en verkoop én de export van Jaguar schadeauto's. Door ruim vijftig jaar ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner. Koop daarom uw voordelige schadeauto van het merk Jaguar bij Autobedrijf Broekhuis.

Kunnen we u ergens mee helpen?

Wij gaan graag voor u aan de slag om de juiste Jaguar schadeauto te vinden. Ook met andere vragen helpen onze medewerkers u graag verder. U kunt ons bereiken via autoverkoop@broekhuisautos.nl en 0546 442 318.

Heeft u liever reeds gedemonteerde Jaguar onderdeel? Bekijk alle beschikbare tweedehands onderdelen hier.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl