Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Jaguar Schadeauto

Een Jaguar schadeauto koopt u tegen zeer lage prijzen bij Autobedrijf Broekhuis. De Jaguars met schade zijn vooral gewild bij autoschadebedrijven en liefhebbers die graag aan auto’s sleutelen. Na kleine reparaties kan de schadeauto gewoon weer de weg op. Zo kunt u dus op een voordelige manier over een mooie Jaguar beschikken. Bij Autobedrijf Broekhuis profiteert u van:

  • Een veilige aankoop door VSV-erkenning
  • Een voordelige Jaguar schadeauto
  • De slimste keuze voor hobbyisten en autoschadeherstelbedrijven

Hieronder ziet u het volledige aanbod Jaguar schadeauto’s. Ons aanbod wordt iedere dag geüpdatet.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De kentekencard van uw Jaguar schadeauto wordt geregeld

Een Jaguar schadeauto moet eerst op naam gezet worden voordat u deze mee kunt nemen. Wij starten het gehele tenaamstellingsproces voor u op, zodat u hiervoor niks hoeft te doen. U ontvangt direct na aankoop het eerste deel van de tenaamstellingscode. Het tweede deel van de tenaamstellingscode en de kentekencard ontvangt u per post van de RDW. U krijgt deze delen van de tenaamstelling de volgende werkdag al in huis.

Wegrijden in uw Jaguar schadeauto

Voordat u de openbare weg op kunt met uw Jaguar schadeauto, moet u een geldige autoverzekering afsluiten. Onze medewerkers helpen u graag met het kiezen van een geschikte verzekering voor uw schadeauto. Vervolgens kunt u direct de weg op, omdat u al in het bezit bent van het eerste deel van de tenaamstellingscode.

Wij helpen u graag verder op weg met de keuze voor een schadeauto van Jaguar. Onze medewerkers staan voor u klaar, via 0546 442 318 of autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Een Jaguar schadeauto: de perfecte wagen om op te knappen

Een Jaguar schadeauto heeft schade geleden die nog goed te repareren is, bijvoorbeeld een flinke deuk in de voorbumper. Door de geleden schade kunnen wij de auto erg voordelig aanbieden. Met meer dan 50 jaar ervaring in de verkoop van Jaguar schadeauto’s hebben we de volgende schademodellen verkocht aan tevreden klanten:

  • Jaguar S-Type
  • Jaguar XF
  • Jaguar F-Type
  • Jaguar XE
  • Jaguar XK

Ervaren handelaar in Jaguar schadeauto’s

Wanneer u een Jaguar schadeauto aanschaft bij Autobedrijf Broekhuis, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en uitstekende service. We zijn al jarenlang lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV). Deze brancheorganisatie zorgt ervoor dat het mogelijk is om schadeauto’s direct via de autoverzekeraars op te kopen, zonder dat er nog andere partijen tussen zitten.

In onze werkplaats vindt u niet alleen Jaguar schadeauto’s, maar ook Audi schadeauto's, een schadeauto van Dacia of een Skôda. Kom bij ons langs in Albergen om onze schadeauto’s te bekijken of neem contact met ons op bij vragen of voor advies.

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

autoverkoop@broekhuisautos.nl

Kunnen we u ergens mee helpen?

Wij gaan graag voor u aan de slag om de juiste Jaguar schadeauto te vinden. Ook met andere vragen helpen onze medewerkers u graag verder. U kunt ons bereiken via autoverkoop@broekhuisautos.nl en 0546 442 318.

Heeft u liever reeds gedemonteerde Jaguar onderdeel? Bekijk alle beschikbare tweedehands onderdelen hier.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl