Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Hyundai Schadeauto

Een Hyundai schadeauto is ideaal voor autoliefhebbers als opknapproject. Deze modellen zijn dan ook zeer gewild onder hobbyisten en autoschadeherstelbedrijven. Na reparatie mag u met de opgeknapte auto de openbare weg op. Een Hyundai schadeauto is eveneens zeer geschikt voor demontage. De bruikbare onderdelen komen in aanmerking om andere Hyundai modellen te repareren. Deze tweedehands onderdelen zijn vele malen goedkoper dan nieuwe onderdelen.

 • Uitstekende kwaliteit: lid van de VSV
 • Betaalbare Hyundai schadeauto’s
 • Beste keuze voor autoliefhebbers

In het onderstaande overzicht vindt u het gehele aanbod Hyundai schadeauto’s:

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
 1. Schadeauto Hyundai ix20 1.6i i-Vision Automatic
  • Voertuignummer: V21097
  • Bouwjaar: 2012
  • Kilometerstand: 52279 KM
  € 5.850,00
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

Regel de tenaamstelling bij Autobedrijf Broekhuis

Na de reparatie mag u niet zomaar de weg op met uw Hyundai. Hiervoor moet de auto eerst op naam worden gezet. Bij Autobedrijf Broekhuis regelen we direct de aanvraag van het kentekenbewijs voor u. Wij overhandigen u direct het eerste deel van de tenaamstellingscode. Het tweede deel en het bijbehorende kentekenbewijs stuurt de RDW binnen één werkdag naar het door u opgegeven adres.

De weg op met een Hyundai schadeauto

Een Hyundai schadeauto mag definitief de weg op wanneer u in het bezit bent van het eerste deel van het kentekenbewijs en een autoverzekering. Het is dus noodzakelijk om een geldige autoverzekering af te sluiten voor uw Hyundai. Een van onze medewerkers helpt u graag met het afsluiten van de juiste verzekering voor uw Hyundai schadeauto.

Heeft u vragen over de reparatie van schadeauto’s? Neem dan contact met onze experts op via autoverkoop@broekhuisautos.nl of bel naar 0546 442 318.

Een Hyundai schadeauto: een betrouwbare bolide

Ons aanbod Hyundai schadeauto’s wordt regelmatig aangevuld. Op onze website houden we het actuele assortiment bij. Omdat de schadeauto's van Hyundai meestal snel verkocht worden, raden we u aan om niet te lang te wachten wanneer u een geschikte auto ziet. We hebben onze klanten de afgelopen vijftig jaar onder andere blij gemaakt met de volgende modellen van Hyundai:

 • Hyundai I10
 • Hyundai I30
 • Hyundai Tucson
 • Hyundai I40
 • Hyundai IX35
 • Hyundai Matrix

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Als eerstelijns opkoper kopen wij direct schadeauto’s op van autoverzekeraars. Behalve voor een Hyundai schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld Opel schadeauto’s, Renault schadeauto’s en Suzuki schadeauto’s.

Bent u zelf op zoek naar een Hyundai schadeauto? Kom dan eens langs op onze locatie in Albergen.

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het huidige aanbod Nissan schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is een VSV-erkend bedrijf op het gebied van inkoop, verkoop én export van Hyundai schadeauto's. Door onze 50 jaar lange ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner voor het kopen van uw Hyundai auto.

Meer informatie over Hyundai schadeauto’s

Heeft u vragen over onze Hyundai schadeauto’s? Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen. U kunt contact met ons opnemen via autoverkoop@broekhuisautos.nl en 0546 442 318.

Zoekt u onderdelen voor Hyundai auto’s? Bekijk dan eens onze pagina met gedemonteerde Hyundai onderdelen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl