Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Hummer Schadeauto

Hummer schadeauto

Autobedrijf Broekhuis heeft altijd wel een Hummer schadeauto in huis. U kunt natuurlijk eens langskomen op ons grote terrein. Daar staan honderden schadeauto's, dus ook van het merk Hummer. Autobedrijf Broekhuis heeft heel wat jonge schadeauto's, sommigen zijn zelfs dit jaar nog pas verkocht. Mocht u op zoek zijn naar een Hummer schadeauto, kunt u altijd even op onze website kijken. Wij plaatsen daar vrijwel iedere dag onze nieuw binnengekomen schadeauto's op.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een Hummer schadeauto is altijd erg geliefd

Mocht u er één bij ons tegenkomen die geheel naar uw zin is, wees er dan snel bij! Dit soort prachtige schadeauto's zijn altijd bijzonder snel verkocht. Dat komt natuurlijk omdat een Hummer schadeauto nog eens een heel stuk goedkoper is dan een 'gewone' tweedehands Hummer. Daarnaast worden vrij nieuwe tweedehands Hummer niet zo snel ingeruild, terwijl er bij ons regelmatig één binnenkomt.

 

Autobedrijf Broekhuis is in 40 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste autoschadegroothandels in Nederland.

Wij zijn lid van de VSV, wat garant staat voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die rechtstreeks van autoverzekeraars schadeauto's of schademotoren kopen. Wij worden ook wel eerstelijns opkopers genoemd. Behalve een mooie schadeauto als een Hummer kunt u bij ons ook terecht voor een Alfa Romeo, een Mercedes-Benz schadeauto, een Porsche, u kunt het bijna niet opnoemen; zoveel verschillende merken hebben we staan. Er is altijd iets van uw gading bij!

Voor een prachtige schadeauto als een Hummer moet u eens bij Autobedrijf Broekhuis gaan kijken. U kunt natuurlijk altijd eerst op de website kijken voor een mooie Hummer schadeauto, als u dan de juiste gevonden hebt, kunt u altijd even langskomen.

Autobedrijf Broekhuis is al jarenlang een erkend bedrijf op het gebied van in- en verkoop én export van Hummer schadeauto's. Door de ruime ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner.

Een schadeauto van het merk Hummer haalt u natuurlijk bij Autobedrijf Broekhuis!

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl