Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Honda Schadeauto

Een Honda schadeauto vindt u gemakkelijk in het ruime assortiment Honda modellen met schade. Een leuk opknapproject voor een hobbyist of een uitdaging voor autoschadeherstelbedrijven.

 • VSV-erkend autobedrijf
 • Voordelige Honda schadeauto’s
 • Projecten voor autoschadeherstelbedrijven en hobbyisten

Hieronder ziet u alle Honda schadeauto’s uit ons aanbod:

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
 1. Schadeauto Honda SH 300i
  • Voertuignummer: v20930
  • Bouwjaar: 2010
  • Kilometerstand: 69729 KM
  € 1.200,00
 2. Schadeauto Honda Civic 1.4 Type S
  • Voertuignummer: V20899
  • Bouwjaar: 2009
  • Kilometerstand: 112254 KM
  € 3.650,00
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Wij regelen de tenaamstelling van uw Honda

De tenaamstelling van uw Honda schadeauto wordt door één van onze medewerkers op locatie voor u verzorgd. Met de tenaamstelling wordt de auto overgeschreven op uw naam. Deel één van de tenaamstellingscode krijgt u direct na de aanschaf van een Honda schadeauto. Het uiteindelijke kentekenbewijs sturen wij samen met het tweede deel van de tenaamstellingscode dezelfde dag nog per post op.

Wanneer mag mijn Honda schadeauto de weg op?

U hoeft zelf alleen een autoverzekering af te sluiten om de weg op te mogen. Het eerste deel van de tenaamstellingscode regelen wij voor u. Na het afsluiten van een geldige verzekering voor uw Honda schadeauto kunt u direct wegrijden.

Wij helpen u graag verder met vragen over Honda schadeauto’s. Onze medewerkers zijn te bereiken via 0546-442318 en via autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Een Honda schadeauto: een voordelige bolide

Het aanbod van Honda schadeauto’s op onze website is altijd up-to-date. Dat komt omdat wij de website realtime bijhouden, ook wanneer auto’s snel verkocht worden. Het kan zo snel gaan, omdat een Honda schadeauto een stuk goedkoper is dan het kopen van een schadevrije tweedehands Honda. Aan onze klanten hebben wij onder andere de volgende Honda schadeauto’s verkocht:

Honda Civic
Honda Jazz
Honda Insight
Honda Shuttle

Deskundige hulp bij het vinden van Honda schadeauto’s

De geschiktste Honda schadeauto’s vindt u bij Autobedrijf Broekhuis. We zijn al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in schadeauto’s en zijn uitgegroeid tot een van de grootste handelaren in schadeauto’s van Nederland. We zijn een ervaren, professioneel en betrouwbaar bedrijf, waarbij kwaliteit en zekerheid hoog in het vaandel staan.

We zijn aangesloten bij de Vereniging SchadeVoertuighandel (de VSV). Door deze vereniging is het mogelijk om schadeauto’s via autoverzekeraars op te kopen. Dit maakt ons eerstelijns opkoper van Honda schadeauto’s, maar ook van bijvoorbeeld Hummer schadeauto'sFord schadeauto’s en BWM schadeauto's.

Honda schadeauto’s kopen bij Autobedrijf Broekhuis

Met de hulp van de specialisten van Autobedrijf Broekhuis vindt u altijd een geschikte Honda schadeauto. Wilt u onze schadeauto’s bekijken of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze werkplaats in Albergen.

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

autoverkoop@broekhuisautos.nl

Een Honda schadeauto van Autobedrijf Broekhuis

Heeft u een vraag over een van de Honda schadeauto’s uit ons aanbod? Onze specialisten helpen u graag verder. Zij zijn te bereiken via autoverkoop@broekhuisautos.nl en 0546-442318.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl