Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Honda Schadeauto

Een Honda schadeauto vindt u gemakkelijk in het ruime assortiment Honda modellen met schade. Een leuk opknapproject voor een hobbyist of een uitdaging voor autoschadeherstelbedrijven.

 • VSV-erkend autobedrijf
 • Voordelige Honda schadeauto’s
 • Projecten voor autoschadeherstelbedrijven en hobbyisten

Hieronder ziet u alle Honda schadeauto’s uit ons aanbod:

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
 1. Schadeauto Honda Jazz 1.3 i-VTEC Trend
  • Voertuignummer: V20664
  • Bouwjaar: 2016
  • Kilometerstand: 49231 KM
  € 8.250,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

Wij regelen de tenaamstelling van uw Honda

De tenaamstelling van uw Honda schadeauto wordt door één van onze medewerkers op locatie voor u verzorgd. Met de tenaamstelling wordt de auto overgeschreven op uw naam. Deel één van de tenaamstellingscode krijgt u direct na de aanschaf van een Honda schadeauto. Het uiteindelijke kentekenbewijs sturen wij samen met het tweede deel van de tenaamstellingscode dezelfde dag nog per post op.

Wanneer mag mijn Honda schadeauto de weg op?

U hoeft zelf alleen een autoverzekering af te sluiten om de weg op te mogen. Het eerste deel van de tenaamstellingscode regelen wij voor u. Na het afsluiten van een geldige verzekering voor uw Honda schadeauto kunt u direct wegrijden.

Wij helpen u graag verder met vragen over Honda schadeauto’s. Onze medewerkers zijn te bereiken via 0546-442318 en via autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Een Honda schadeauto: een voordelige bolide

Het aanbod van Honda schadeauto’s op onze website is altijd up-to-date. Dat komt omdat wij de website realtime bijhouden, ook wanneer auto’s snel verkocht worden. Het kan zo snel gaan, omdat een Honda schadeauto een stuk goedkoper is dan het kopen van een schadevrije tweedehands Honda. Aan onze klanten hebben wij onder andere de volgende Honda schadeauto’s verkocht:

Honda Civic
Honda Jazz
Honda Insight
Honda Shuttle


Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), wat betekent dat wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Als eerstelijns opkoper kopen wij direct schadeauto’s op van autoverzekeraars. Behalve voor een Honda schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld Hummer schadeauto's, Ford schadeauto’s en BWM schadeauto's.

Wanneer u zelf op zoek bent naar een Honda schadeauto, kunt u er ook voor kiezen om een kijkje te nemen op onze locatie in Albergen:

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Ons huidige aanbod Honda schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is een erkend bedrijf op het gebied van in- en verkoop én de export van Honda schadeauto's. Door ruim vijftig jaar ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner. Een voordelige schadeauto van het merk Honda koopt u daarom bij Autobedrijf Broekhuis.

Een Honda schadeauto van Autobedrijf Broekhuis

Heeft u een vraag over een van de Honda schadeauto’s uit ons aanbod? Onze specialisten helpen u graag verder. Zij zijn te bereiken via autoverkoop@broekhuisautos.nl en 0546-442318.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl