Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Ferrari Schadeauto

Ferrari schadeauto

Een Ferrari schadeauto is extra voordelig, omdat de auto lichte schade heeft. De opgelopen schade kan nog makkelijk hersteld worden. Daarom is een Ferrari schadeauto zeer geschikt voor autoschadeherstelbedrijven en hobbyisten. Na het herstellen van de schade beschikt u over een veel goedkopere occasion dan wanneer u een reguliere tweedehands Ferrari koopt.

  • Schadeauto van Ferrari met hoge korting
  • 100% zekerheid: wij voldoen aan alle VSV-normen
  • Beste keuze voor hobbyisten en autoschadeherstelbedrijven

Bekijk alle beschikbare Ferrari schadeauto’s in het onderstaande overzicht.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De schadeauto van Ferrari op naam laten zetten

Wij zorgen ervoor dat u niets hoeft te doen voor de tenaamstelling. De eerste tenaamstellingscode krijgt u van een van onze medewerkers. Vervolgens krijgt u van de RDW de tweede tenaamstellingscode samen met de kentekencard. Deze documenten worden per post naar het door uw opgegeven adres verstuurd. U heeft ze de volgende dag al in huis.

Met uw Ferrari schadeauto de openbare weg oprijden

Uw tweedehands Ferrari schadeauto mag onmiddellijk de weg op. U hoeft alleen nog maar zelf een autoverzekering af te sluiten. U sluit een autoverzekering eenvoudig van tevoren af of ter plekke op ons terrein in Albergen. Mocht u hier graag meer informatie over willen, dan staat een van onze medewerkers altijd voor u klaar. U kunt ons ook bereiken door contact op te nemen via 0546 442 318 of autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Ferrari schadeauto: van schademodel naar droomwagen

De schadeauto’s van Ferrari zijn nog gemakkelijk te repareren. Na een paar reparaties heeft u een zeer fraaie occasion, terwijl de uiteindelijke prijs veel lager is dan die van een reguliere tweedehands Ferrari. De precieze schade die het Ferrari schademodel heeft geleden staat vermeld op de productpagina. U kunt dus zelf inventariseren hoeveel tijd u nodig heeft om de Ferrari weer op te knappen tot een droomwagen.

Wij hebben inmiddels ruim 50 jaar ervaring in de export en de in- en verkoop van Ferrari schadeauto’s. In de afgelopen jaren hebben we onder andere een Ferrari 360 Spider en een Ferrari F430 F1 Spider verkocht aan tevreden klanten.

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor eerstelijns opkopers die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Behalve voor een Ferrari schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld Mercedes Benz schadeauto’s, schadeauto’s van Seat en Volvo schadeauto’s.

Bent u op zoek naar een geschikte Ferrari schadeauto? Kom dan eens langs op onze locatie in Albergen.

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het huidige aanbod Ferrari schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is lid van de VSV en specialist op het gebied van inkoop, verkoop én export van Ferrari schadeauto's. Met 50 jaar ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner voor het kopen van uw Ferrari auto.

Extra informatie over Ferrari schadeauto’s

Onze deskundige medewerkers helpen u graag met het vinden van de perfecte Ferrari schadeauto. Ook voor andere vragen kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op via autoverkoop@broekhuisautos.nl en 0546 442 318.

Heeft u gebruikte onderdelen nodig voor uw Ferrari? Bekijk dan alle tweedehands Ferrari onderdelen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl