Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Dodge Schadeauto

Dodge schadeauto

Een Dodge schadeauto wordt meestal gekocht door een autoschadeherstelbedrijf of een hobbyist. Zij knappen de auto volledig op, waarna het schademodel van Dodge weer als goede tweedehands auto verkocht kan worden. De specifiek geleden schade staat altijd op de productpagina vermeld. Alle Dodge schadeauto’s kunnen nog eenvoudig hersteld worden.

  • Autobedrijf erkend door de VSV: zeker van uw aankoop
  • Korting op alle schadeauto’s van Dodge
  • Slimste keuze voor hobbyisten en autoschadeherstelbedrijven

Bekijk hieronder de Dodge schadeauto’s die op ons terrein beschikbaar zijn:

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wij zetten de Dodge schadeauto op uw naam

U ontvangt direct na uw aankoop de eerste tenaamstellingscode van ons. Vervolgens stuurt de RDW het tweede deel van de tenaamstellingscode - inclusief de kentekencard - dezelfde dag nog naar uw adres. Deze twee documenten vallen de volgende werkdag door uw brievenbus. U hoeft zelf dus niets te doen voor de tenaamstelling.

De openbare weg oprijden met de Dodge schadeauto

U mag de Dodge schadeauto na aankoop direct mee naar huis nemen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is een autoverzekering afsluiten. U kunt de autoverzekering ter plaatse afsluiten. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste verzekering.

Onze medewerkers staan voor u klaar op ons terrein in Albergen. U kunt ze met vragen ook altijd bereiken via 0546 442 318 en autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Dodge schadeauto: ideaal voor een verrassende uitdaging

Een Dodge schadeauto biedt u de mogelijkheid om voor een lage prijs aan een leuk opknapproject te beginnen. De Dodge schadeauto’s die wij verkopen zijn nog relatief jong. Wij richten ons voornamelijk op schademodellen met een bouwjaar vanaf 1998. De schadeauto kunt u nog goed repareren, zodat hij er weer uitziet als een nette tweedehands Dodge. In het verleden hebben we onder andere de onderstaande schadeauto’s van Dodge verkocht:

  • Dodge Mini Ram Van
  • Dodge Ram Van
  • Dodge Journey

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor eerstelijns opkopers die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Behalve voor een Dodge schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld Suzuki schadeauto’s, schadeauto’s van Mercedes-Benz en Nissan schadeauto’s.

Bent u op zoek naar een geschikte Dodge schadeauto? Kom dan eens langs op onze locatie in Albergen.

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het huidige aanbod Dodge schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is lid van de VSV en specialist op het gebied van inkoop, verkoop én export van Dodge schadeauto's. Met 50 jaar ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner voor het kopen van uw Dodge auto.

Kunnen wij u op weg helpen?

Wij staan voor u klaar om u te helpen bij uw keuze. Kom langs op ons terrein in Albergen of neem alvast contact op via autoverkoop@broekhuisautos.nl of 0546 442 318.

Wilt u liever losse onderdelen bestellen die uit sloopauto’s komen? Wij leveren ook Dodge onderdelen die reeds gedemonteerd zijn.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl