Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Daewoo Schadeauto

Een betaalbare Daewoo schadeauto kopen met veel voordeel. De schade aan de beschikbare Daewoos repareert u nog gemakkelijk, waardoor u voor een lage prijs over een tweedehands auto beschikt. Schademodellen worden vaak gekocht door hobbyisten en autoschadeherstelbedrijven die de auto’s volledig opknappen.

 • 100% zekerheid bij uw aankoop: wij voldoen aan alle VSV-normen
 • Zeer geschikt voor autoschadeherstelbedrijven en hobbyisten
 • Daewoo schadeauto’s met hoge kortingen

Bekijk hieronder alle Daewoo schadeauto’s in ons assortiment.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

U hoeft niets te doen voor de tenaamstelling van uw Daewoo

Een Daewoo schadeauto wordt na de aankoop direct voor u op naam gezet. Wij regelen het eerste deel van de tenaamstellingscode. Daarna geven we de RDW de opdracht om het tweede deel van de tenaamstellingscode samen met de kentekencard naar het door u opgegeven adres te sturen. Deze documenten ontvangt u de volgende werkdag al in huis.

Direct de weg op met een Daewoo schadeauto

De Daewoo schadeauto kunt u direct mee naar huis nemen. U bent echter wel verplicht om eerst een geldige autoverzekering af te sluiten. Wij helpen u graag met het kiezen van een geschikte autoverzekering. Sluit ter plekke zelf een autoverzekering af of spreek een van onze medewerkers aan. U kunt ons ook telefonisch of per e-mail bereiken via 0546 442 318 of via autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Een Daewoo schadeauto gemakkelijk opknappen

De geleden schade aan de Daewoo wordt specifiek beschreven op de productpagina van de schadeauto. U kunt hierdoor gemakkelijk inschatten wat de herstelwerkzaamheden zijn en hoeveel tijd deze in beslag nemen. De lage prijzen die we vragen voor een Daewoo schademodel zorgen ervoor dat u erg goedkoop over een occasion beschikt.

Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring met de inkoop, verkoop en export van schadeauto’s. Wij richten ons op schadeauto’s vanaf het bouwjaar 1998. Het afgelopen jaar hebben we onder andere de volgende Daewoo schadeauto’s verkocht aan tevreden klanten:

 • Daewoo Espero
 • Daewoo Kalos
 • Daewoo Lanos
 • Daewoo Leganza
 • Daewoo Matiz
 • Daewoo Nexia
 • Daewoo Nubira
 • Daewoo Tacuma

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor eerstelijns opkopers die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Behalve voor een Daewoo schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een Daihatsu schadeauto, schadeauto’s van Mazda en VW schadeauto's.

Op onze locatie in Albergen bekijkt u met eigen ogen ons aanbod Daewoo schadeauto’s:

Autobedrijf Broekhuis B.V.

Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het actuele aanbod Daewoo schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is een erkend bedrijf op het gebied van de inkoop, verkoop en export van Daewoo schadeauto's. Door ruim vijftig jaar ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner. Een voordelige schadeauto van het merk Daewoo koopt u daarom bij Autobedrijf Broekhuis.

Meer informatie over Daewoo schadeauto’s

Onze medewerkers helpen u graag verder met informatie over Daewoo schadeauto’s. U kunt hen aanspreken op ons terrein in Albergen of u kunt ons bereiken via 0546 442 318 en autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Heeft u toch de voorkeur om losse onderdelen te bestellen? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod Daewoo onderdelen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl