Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's
 • Groots in aanbod en betrouwbaar in service
 • Veilig bestellen en betalen
 • Vandaag besteld, morgen in huis

Chrysler Schadeauto

Een Chrysler schadeauto is bij uitstek geschikt voor autohobbyisten en autoschadeherstelbedrijven. Ze kopen deze auto’s om vervolgens volledig op te knappen. Een schadeauto van Chrysler mag na deze opknapbeurt ook gewoon weer de openbare weg op. In sommige gevallen wordt een schadeauto gebruikt voor de beschikbare onderdelen die nog in goede staat zijn.

 • VSV-erkend autobedrijf: garantie van kwaliteit
 • Uitstekende keuze voor de klusser en autoschadeherstelbedrijven
 • Betaalbare Chrysler auto’s door schade

Bekijk hieronder alle jonge Chrysler schadeauto’s vanaf 1998.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De kentekencard voor uw Chrysler schadeauto regelen wij

Als u de Chrysler schadeauto naar wens heeft gekocht, dan helpen wij met het overschrijven van de auto. U hoeft hier niets voor te doen. Wij regelen direct de eerste tenaamstellingscode. Daarna zorgt de RDW ervoor dat het tweede deel samen met de kentekencard de volgende dag al op uw deurmat ligt.

De weg op met een Chrysler schadeauto

U kunt met een Chrysler schadeauto gewoon de weg op. Het eerste deel van de tenaamstellingscode heeft u al van ons ontvangen. Het enige wat u voor de toelating zelf moet regelen is een geldige autoverzekering. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste verzekering; u kunt een autoverzekering ter plekke afsluiten.

Heeft u vragen over de verzekering of over toelating op de weg? Kom langs op ons terrein in Albergen of neem contact op via 0546 442 318 of autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Een Chrysler schadeauto: een uitdagend opknapproject

Een Chrysler schadeauto is de ideale keuze als opknapper voor bijvoorbeeld hobbyisten en autoschadeherstelbedrijven. De schade aan de Chrysler is altijd nog goed herstelbaar. Door de aanwezige schade kunnen we de Chrysler tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Autobedrijf Broekhuis heeft inmiddels ruim 50 jaar ervaring in de verkoop, inkoop en export van Chrysler schadeauto’s. Zo hebben we bijvoorbeeld de onderstaande types verkocht:

 • Chrysler 300 C
 • Chrysler 300 M
 • Chrysler Grand Cherok
 • Chrysler Neon
 • Chrysler PT Cruiser
 • Chrysler Voyager

 

 

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV), wat betekent dat wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Als eerstelijns opkoper kopen wij direct schadeauto’s op van autoverzekeraars. Behalve voor een Chrysler schadeauto kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld Infinity schadeauto's, een schadeauto van Renault of een Lexus.

Bent u op zoek naar een Chrysler schadeauto? Kom dan eens langs bij Autobedrijf Broekhuis in Albergen:

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Ons huidige aanbod Chrysler schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is een erkend bedrijf op het gebied van in- en verkoop én de export van Chrysler schadeauto's. Door ruim vijftig jaar ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner. Koop daarom uw voordelige schadeauto van het merk Chrysler bij Autobedrijf Broekhuis.

Wij helpen u graag verder

Onze medewerkers helpen u graag verder om de perfecte Chrysler schadeauto te vinden die bij u past. Voor vragen en keuzehulp kunt u contact opnemen via autoverkoop@broekhuisautos.nl en 0546 442 318.

U vindt bij ons ook gebruikte onderdelen van Chrysler die al uit de schadeauto’s gedemonteerd zijn.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl