Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Chevrolet Schadeauto

Een goedkope Chevrolet schadeauto koopt u snel bij Autobedrijf Broekhuis. Onze schadeauto’s zijn geschikt om opgeknapt te worden door hobbyisten of autoschadeherstelbedrijven. Na reparatie en het aanvragen van de benodigde tenaamstelling, mag u met de auto de weg op. De populariteit van deze schadeauto’s komt ook door de onderdelen. De bruikbare onderdelen zijn geschikt om andere Chevrolet modellen te repareren.

  • De zekerheid van een VSV-erkend autobedrijf
  • Voordelige Chevrolet schadeauto’s
  • Opknapproject voor autoschadeherstelbedrijven en hobbyisten

Bekijk ons aanbod Chevrolet schadeauto’s in het onderstaande overzicht:

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wij regelen de tenaamstelling van uw Chevrolet

Direct na aankoop regelen wij de tenaamstelling van uw Chevrolet schadeauto. De specialisten van Autobedrijf Broekhuis zijn u graag van dienst bij de aanvraag van het kentekenbewijs. U ontvangt bij de aanschaf van uw auto direct het eerste deel van de tenaamstellingscode van ons. Het bijbehorende kentekenbewijs ontvangt u samen met het tweede deel van de tenaamstellingscode de volgende dag van de RDW in uw brievenbus.

Met een Chevrolet schadeauto de weg op

Een Chevrolet schadeauto mag met een geldige verzekering en het eerste deel van het kentekenbewijs de weg op. Het is noodzakelijk dat u direct een autoverzekering voor uw schadeauto afsluit. Voor vragen over het op naam zetten van Chevrolet schadeauto’s neemt u contact op met Autobedrijf Broekhuis. Bel 0546 442 318 of stuur een e-mail naar autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Een Chevrolet schadeauto als opknapproject

We hebben altijd Chevrolet schadeauto’s beschikbaar. Op onze website vindt u een actueel overzicht van ons aanbod. De Chevrolet auto’s zijn gewild vanwege hun betrouwbaarheid en hun bruikbare onderdelen. Omdat wij deze modellen tegen een lage prijs aanbieden, verkopen we ze doorgaans snel. Klanten van Autobedrijf Broekhuis hebben de afgelopen jaren onder andere de volgende modellen van Chevrolet gekocht:

  • Chevrolet Captiva
  • Chevrolet Spark
  • Chevrolet Nubira
  • Chevrolet Kalos
  • Chevrolet Matiz
  • Chevrolet Aveo

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Als eerstelijns opkoper kopen wij direct schadeauto’s op van autoverzekeraars. Behalve voor een Chevrolet schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld Chrysler schadeauto’s, Smart schadeauto’s en Mercedes-Benz schadeauto’s.

Bent u op zoek naar een geschikte Chevrolet schadeauto? Kom dan eens langs op onze locatie in Albergen.

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het huidige aanbod Chevrolet schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is lis van de VSV en specialist op het gebied van inkoop, verkoop én export van Chevrolet schadeauto's. Door onze 50 jaar lange ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner voor het kopen van uw Chevrolet auto.

Meer informatie over Chevrolet schadeauto’s

Wilt u meer weten over de Chevrolet schadeauto’s uit ons aanbod? Onze specialisten staan u graag te woord. U kunt contact met ons opnemen via autoverkoop@broekhuisautos.nl en 0546 442 318.

Zoekt u onderdelen voor Chevrolet auto’s? Bekijk dan eens onze pagina met gedemonteerde Chevrolet onderdelen.

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl