Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Bellier Schadeauto

Autobedrijf Broekhuis heeft altijd wel een Bellier schadeauto in huis. U kunt natuurlijk eens langskomen op ons grote terrein. Daar staan honderden schadeauto's, dus ook van het merk Bellier. Autobedrijf Broekhuis heeft heel wat jonge schadeauto's, sommigen zijn zelfs dit jaar nog pas verkocht. Mocht u op zoek zijn naar een Bellier schadeauto, kunt u altijd even op onze website kijken. Wij plaatsen daar vrijwel iedere dag onze nieuw binnengekomen schadeauto's op.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een Bellier schadeauto is altijd erg geliefd

Mocht u er één bij ons tegenkomen die geheel naar uw zin is, wees er dan snel bij! Dit soort prachtige schadeauto's zijn altijd bijzonder snel verkocht. Dat komt natuurlijk omdat een Bellier schadeauto nog eens een heel stuk goedkoper is dan een 'gewone' tweedehands Bellier. Daarnaast worden vrij nieuwe tweedehands Bellier niet zo snel ingeruild, terwijl er bij ons regelmatig één binnenkomt.

Autobedrijf Broekhuis is in 40 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste autoschadegroothandels in Nederland.

Wij zijn lid van de VSV, wat garant staat voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die rechtstreeks van autoverzekeraars schadeauto's of schademotoren kopen. Wij worden ook wel eerstelijns opkopers genoemd. Behalve een mooie schadeauto als een Bellier kunt u bij ons ook terecht voor een Alfa Romeo, een Mercedes-Benz schadeauto, een Porsche, u kunt het bijna niet opnoemen; zoveel verschillende merken hebben we staan. Er is altijd iets van uw gading bij!

Voor een prachtige schadeauto als een Bellier moet u eens bij Autobedrijf Broekhuis gaan kijken. U kunt natuurlijk altijd eerst op de website kijken voor een mooie Bellier schadeauto, als u dan de juiste gevonden hebt, kunt u altijd even langskomen.

Autobedrijf Broekhuis is al jarenlang een erkend bedrijf op het gebied van in- en verkoop én export van Bellier schadeauto's. Door de ruime ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner.

Een schadeauto van het merk Bellier haalt u natuurlijk bij Autobedrijf Broekhuis!

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl