Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Alfa Romeo Schadeauto

Een Alfa Romeo schadeauto is een goedkope optie als u op zoek bent naar een Alfa Romeo opknapproject. Het aanbod schadeauto’s van Alfa Romeo bestaat uit jonge auto’s die nog goed op te knappen zijn. Een Alfa Romeo schadeauto wordt dan ook vaak door hobbyisten en autoschadeherstelbedrijven aangeschaft. Vervolgens kunt u gewoon weer de weg op met uw nieuwe bolide.

 • Ideaal voor autoschadeherstelbedrijven en hobbyisten
 • Zeer voordelige Alfa Romeo schadeauto’s
 • Lid van de VSV: veiligheid en betrouwbaarheid

U ziet het volledige aanbod jonge schadeauto’s van Alfa Romeo in het onderstaande overzicht. Het overzicht wordt vrijwel dagelijks aangevuld met nieuwe Alfa Romeo schadeauto’s.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De tenaamstelling van uw Alfa Romeo wordt geregeld

Na de aanschaf van uw Alfa Romeo schadeauto regelen wij de tenaamstelling van de auto. U krijgt direct het eerste deel van de tenaamstellingscode. Daarna verzorgt de RDW de tweede tenaamstellingscode en de kentekencard. De laatste twee onderdelen worden via de post naar u toegestuurd. U ontvangt het laatste deel van de tenaamstellingscode en de kentekencard de volgende werkdag in huis.

De openbare weg op met een Alfa Romeo schadeauto

Met het eerste deel van de tenaamstellingscode kunt u direct de weg op. Het enige wat u zelf nog hoeft te doen is het regelen van een geldige autoverzekering. U kunt dit zelf op onze locatie in Albergen doen, maar wij helpen u ook graag bij het kiezen van de juiste verzekering.

Kunnen wij u helpen met vragen over de mogelijkheden van een schadeauto? Neem dan contact op met een van onze enthousiaste medewerkers via 0546 442 318 of via autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Een Alfa Romeo schadeauto als ultiem opknapproject

Een Alfa Romeo schadeauto kunt u zelf herstellen of u kunt dit door een autoschadeherstelbedrijf laten doen. Hobbyisten en autoschadeherstelbedrijven kopen vaak schadeauto's om deze op te knappen, totdat deze weer in uitstekende staat zijn. Wij hebben regelmatig jonge Alfa Romeo schadeauto’s beschikbaar voor de verkoop. In 50 jaar hebben we al veel schademodellen van Alfa Romeo verkocht:

 • Alfa Romeo 145
 • Alfa Romeo 146
 • Alfa Romeo 147
 • Alfa Romeo 155
 • Alfa Romeo 156
 • Alfa Romeo 159
 • Alfa Romeo 164
 • Alfa Romeo 166
 • Alfa Romeo 33
 • Alfa Romeo 75
 • Alfa Romeo Mito

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Als eerstelijns opkoper kopen wij direct schadeauto’s op van autoverzekeraars. Behalve voor een Alfa Romeo schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een Saab schadeauto, schadeauto’s van Nissan en Lancia schadeauto's.

Op onze locatie in Albergen kunt u met eigen ogen ons aanbod Alfa Romeo schadeauto’s bekijken:

Autobedrijf Broekhuis B.V.

Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het actuele aanbod Alfa Romeo schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is een erkend bedrijf op het gebied van in- en verkoop én de export van Alfa Romeo schadeauto's. Door ruim vijftig jaar ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner. Een voordelige schadeauto van het merk Alfa Romeo koopt u daarom bij Autobedrijf Broekhuis.

Kunnen we u verder helpen?

Een van onze medewerkers helpt u graag bij vragen over schadeauto’s van het Italiaanse merk Alfa Romeo. Neem bij vragen contact op via 0546 442 318 of autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Heeft u de voorkeur voor Alfa Romeo onderdelen? Bekijk hier alle Alfa Romeo onderdelen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl