Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Schadeauto's opkopen

Mocht u een mooie schadeauto willen opkopen, denk dan eens aan Autobedrijf Broekhuis. Door ons lidmaatschap bij de OSVN kunnen wij rechtstreeks schadeauto's opkopen van verzekeraars. Wij verkopen deze schadeauto's vrijwel meteen weer door. Bepaalde auto's worden gedemonteerd voor bruikbare onderdelen.

Al jarenlang kunt u uw schadeauto's opkopen bij Autobedrijf Broekhuis

Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat al veertig jaar werkt aan schadeauto's opkopen en -verkopen. Wij zijn onder meer lid van de STIBA en de OSVN. De OSVN is een brancheorganisatie die rechtstreeks van autoverzekeraars schadeauto's opkopen. Wij doen op verzoek van verzekeringsexperts biedingen op schadeauto's, schademotoren en andere schadevoertuigen. Wij kunnen daarna bepaalde schadeauto's opkopen. Vrijwel iedere dag is er weer een verse aanvoer van schadeauto's, u kunt dus altijd bij ons langskomen voor het meest recente aanbod.

Op het internet kunt u ook de nieuwe schadeauto's zien die wij opkopen. De website wordt altijd goed bijgehouden, zodat u ook hier het verse aanbod kunt bekijken.

De schadeauto's die wij opkopen zijn vrijwel altijd jong tot bijna nieuw

Een deel van de schadeauto's die wij opkopen worden door ons gedemonteerd voor de onderdelen. Het restant van de schadeauto's die wij opkopen wordt weer rechtstreeks door klanten gekocht. Autobedrijf Broekhuis is al jarenlang een erkend bedrijf op het gebied van schadeauto's opkopen en -verkopen. Dankzij onze klantgerichte aanpak zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandelaren in Nederland.

Als u een schadeauto wilt opkopen kunnen wij eventueel ook de benodigde exportpapieren verzorgen, zoals kentekenplaten met verzekering, zodat u met de auto naar het land van bestemming kunt rijden. Verder kunnen we ook voor alle andere soorten auto's de benodigde documenten verzorgen, maar we kunnen ook een tijdelijke verzekering voor u afsluiten. Als u één of meerdere auto's bij ons wilt opkopen, kunnen we er ook voor zorgen dat de auto's bij ons op kantoor op naam worden gesteld. U hoeft daarvoor niet naar een postkantoor.

Bij Autobedrijf Broekhuis doen we natuurlijk veel meer dan alleen schadeauto's opkopen en -verkopen! Ook voor bijvoorbeeld auto-onderdelen kunt u bij ons terecht. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 0546-441166.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl