Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Proton onderdelen

Typ het kenteken in van het voertuig waar u de auto-onderdelen voor zoekt.

Selecteer het auto merk van het auto-onderdeel dat u zoekt.

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
 1. Proton 413 Versnellingsbak
  • Internet ID: O156855
  • Bouwjaar: 1997
  Op aanvraag
 2. Proton 413 Versnellingsbak
  • Internet ID: O156855
  • Bouwjaar: 1997
  • Kilometerstand: 23000 KM
  Op aanvraag
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
“Goedkoop gebruikte Proton onderdelen kopen. In Nederland binnen 24 uur bezorgd.”

Het assortiment Proton onderdelen van Autobedrijf Broekhuis bestaat volledig uit goedkope tweedehands onderdelen. Alle auto onderdelen worden gedemonteerd uit originele Proton modellen. Door het vervangen van auto onderdelen door tweedehands Proton onderdelen bespaart u veel geld. Bestel daarom uw originele Proton onderdelen bij Autobedrijf Broekhuis.

 • Voordelige Proton onderdelen
 • Binnen 24 uur geleverd in Nederland
 • Kwaliteitsgarantie
 • Veilig betalen met iDEAL
 • Originele Proton onderdelen
 • Gemakkelijk online kopen

Kwaliteitsgarantie door keurmerken (KZD en ARN)

Als u auto onderdelen koopt bij Autobedrijf Broekhuis, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Zo zijn wij in het bezit van de keurmerken KZD (KwaliteitsZorg Demontage) en ARN (Auto Recycling Nederland). Wij demonteren alle Proton onderdelen volgens de richtlijnen van het KZD. Het ARN keurmerk toont aan dat wij ons inzetten voor de verduurzaming van autorecycling.

Het geschikte Proton onderdeel vinden

U vindt de benodigde Proton onderdelen gemakkelijk door gebruik te maken van ons eenvoudige tweestappensysteem:

 1. Kies hierboven uw Proton model
 2. Naderhand klikt u op het benodigde auto onderdeel

U ziet direct alle voorradige Proton onderdelen. De auto onderdelen zijn te bestellen door op de knop ‘Plaats een aanvraag’ te drukken. Na uw aanvraag zal een van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u opnemen voor meer informatie. Het kan voorkomen dat u een Proton onderdeel niet kunt vinden op onze website. In dit geval kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zodat wij het onderdeel mogelijk alsnog kunnen bestellen. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0546 - 44 11 66 of per e-mail via onderdelen@broekhuisautos.nl.

Meest verkochte Proton onderdelen

Bij Autobedrijf Broekhuis kunt u goedkoop alle Proton onderdelen kopen. Een onderdeel dat veel verkocht wordt voor Proton auto’s is de versnellingsbak. Daarnaast zijn de homokineet, de cardanas, de aircopomp en de aandrijfas onderdelen die vaak tweedehands bij ons worden gekocht. Door Proton onderdelen bij ons te kopen, bespaart u veel kosten bij het herstellen van uw auto.

Proton auto’s

In 1983 werd het automerk Proton opgericht te Maleisië. Het merk is opgericht door - en nog steeds in handen van - de staat Maleisië. De merknaam Proton staat voor Perusahaan Otomobil Nasional, wat Maleisisch is voor Nationale Automobiel Maatschappij. Veel Proton modellen zijn afgeleid van modellen van het Japanse merk Mitsubishi. De Proton Satria werd bijvoorbeeld afgeleid van de in Nederland bekendere Mitsubishi Colt. De Proton 413 is juist weer afgeleid van de Mitsubishi Lancer. Het merk heeft in Nederland nooit auto’s verkocht. U kent het merk Proton verder misschien van het eerst geproduceerde model: de Proton Saga.

Weet u niet precies welk onderdeel u nodig hebt? Neem dan contact op met Autobedrijf Broekhuis via 0546 - 44 11 66 of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl