Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Peugeot 107 Wieldop

Koop gebruikte wieldoppen voor een Peugeot 107 om een missende of kapotte wieldop goedkoop te vervangen. De originele Peugeot 107 wieldoppen zijn dus voorzien van het merklogo. Bestel direct en profiteer van:

  • Snelle levering binnen één werkdag (in Nederland)
  • Originele Peugeot 107 wieldop met 3 maanden garantie
  • 3-sterren KZD-certificering: beste kwaliteit gegarandeerd

Neem voor de actuele voorraadstatus en andere kleuren en formaten contact op met onze productexperts via 0546-441166 of parts@broekhuisautos.nl.

GEBRUIKTE WIELDOPPEN VOOR PEUGEOT 107 KOPEN

Tweedehands Peugeot 107 wieldoppen besparen u veel kosten ten opzichte van de aankoop van nieuwe wieldoppen. We leveren uitsluitend originele wieldoppen en ze zijn dus allemaal voorzien van een origineel Peugeot logo. Het bestellen werkt eenvoudig door de resultaten eerst te filteren op bouwjaar. Vervolgens kiest een geschikte wieldop die op uw Peugeot 107 past. Vervolgens drukt u op ‘Plaats een aanvraag’ om het onderdeel te reserveren. Vul in het volgende scherm alle details in voor een vlot verloop van het verzendproces. Alle onderdelen die u op werkdagen bestelt, leveren we de volgende dag bij u thuis af. Ziet u de gewenste kleur of afmeting niet in het overzicht staan? Neem dan contact op met onze productexperts voor keuzehulp en de actuele voorraadstatus via 0546 441 166 of parts@broekhuisautos.nl.

WIELDOPPEN GEDEMONTEERD VOLGENS DE STRENGSTE KZD-NORMEN

Onze autosloperij is aangesloten bij diverse brancheorganisaties, waaronder Stiba en ARN. Als lid van deze organisaties staan we ook garant voor een KZD-certificering. Omdat we alleen de beste en veiligste onderdelen willen leveren, voldoen we zelfs aan de allerhoogste 3-sterren norm van KwaliteitsZorg Demontage. Dit verzekert u van de beste gebruikte auto onderdelen op basis van demontage, materiaalrecycling, kwaliteit en arbowetgeving.

GARANTIE VAN 3 MAANDEN

Dankzij onze maximale 3-sterren score van KZD vindt u bij onze autosloperij alleen tweedehands onderdelen van de hoogste kwaliteit. We bieden u daarom altijd 3 maanden garantie op de bestelde wieldoppen.

HET VERVANGEN VAN DE WIELDOPPEN VAN UW 107

Een gescheurde of verloren wieldop zorgt ervoor dat uw auto er minder stralend uitziet. Het is dan aan te raden om een vervangende wieldop te kopen voor uw 107. Om de nieuwe wieldop te monteren, dient u de huidige (gescheurde) wieldop eerst te verwijderen. Gebruik voor het demonteren van de wieldop een platte schroevendraaier en plaats deze tussen de stalen velg en de wieldop. Het hefboomeffect zorgt ervoor dat deze met een klein beetje kracht al losraakt.

Bepaal eerst welke afmeting de wieldop moet zijn. Dit staat achter de ‘R’ op uw huidige band. Als u het juiste formaat heeft, dan werkt het monteren zeer eenvoudig. In de meeste gevallen zult u voor een Peugeot 107 een 14 inch wieldop nodig hebben. Op de wieldop zit een uitsparing voor het ventiel. U ziet dus direct hoe de wieldop op de velg geplaatst moet worden. Leg de wieldop op de velg en druk deze gelijkmatig met twee handen tegen de velg. Controleer daarna of de wieldop goed vastzit door zachtjes vanaf de velgrand aan de wieldop te trekken. Blijft de wieldop zitten? Dan is de ‘installatie’ gelukt.

KLANTENSERVICE AUTOBEDRIJF BROEKHUIS

Onze productspecialisten staan elke werkdag voor u klaar om te helpen bij het zoeken van een geschikte wieldop voor uw Peugeot 107. Neem voor keuzehulp en andere opmerkingen contact met ons op via 0546 441 166 of parts@broekhuisautos.nl. Zoekt u naar volwaardige velgensets of andere onderdelen? Bekijk alle andere gebruikte Peugeot 107 onderdelen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl