Peugeot 107 onderdelen

Koop direct uw gebruikte Peugeot 107 onderdelen bij Autobedrijf Broekhuis en profiteer van de laagste prijzen om uw auto te repareren. De onderdelen voor uw Peugeot 107 worden volgens KZD- en ARN-richtlijnen gedemonteerd en gecontroleerd voor de verkoop. Bestelt u op werkdagen uw originele Peugeot 107 onderdelen, dan ontvangt u deze de volgende dag in huis. Neem voor keuzehulp of advies op maat contact op met onze klantenservice via 0546 441 166 of parts@broekhuisautos.nl.

Filter op onderdelen voor Peugeot 107

Vul uw nummerplaat in

Gebruikte Peugeot 107 onderdelen online bestellen

Als u tweedehands Peugeot 107 onderdelen koopt, dan bent u veel voordeliger uit dan bij aanschaf van volledig nieuwe onderdelen. Wij leveren onderdelen die worden gedemonteerd uit Peugeot 107 sloopauto’s. U koopt dus altijd originele onderdelen voor uw 107, terwijl u veel minder betaalt. Ook profiteert u bij Autobedrijf Broekhuis altijd van de volgende voordelen:

  • Op werkdagen besteld, morgen in huis (bij verzending in Nederland)
  • 100% originele Peugeot 107 onderdelen
  • Veilig afrekenen via iDEAL
  • Gedemonteerd volgens richtlijnen KZD (KwaliteitsZorg Demontage)
  • Goedkoopste optie om uw Peugeot 107 te repareren

De onderdelen vraagt u gemakkelijk aan via onze website. Zoek eerst de gewenste producten door te filteren op categorie in het uitklapmenu of maak gebruik van de volledige lijst in het menu. U bekijkt de specificaties van de gevonden onderdelen door op ‘details’ te klikken. Als dit de juiste specificaties voor uw 107 zijn, dan vraagt u de onderdelen eenvoudig aan via de gele button. Vul vervolgens de benodigde gegevens in om uw aanvraag te plaatsen. Daarna neemt een van onze medewerkers persoonlijk contact met u op om de bestelling af te ronden.

Veilige demontage van onderdelen volgens KZD- en ARN-richtlijnen

Wij zijn door het Stiba gecertificeerd als autosloperij. Wij demonteren alle Peugeot 107 onderdelen dan ook volgens de laatste KZD- en ARN-richtlijnen. De KwaliteitsZorg Demontage is een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem voor de voertuigdemontagebranche. U bent dus altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit 107 onderdelen. Verder helpen wij het milieu door voertuigen te recyclen.

Foto’s van gebruikte Peugeot 107 onderdelen

Wij laten graag zien dat het assortiment gebruikte Peugeot 107 onderdelen nog in zeer goede staat verkeert. De gedemonteerde onderdelen worden altijd met afbeelding op de website geplaatst, waardoor u direct ziet wat u in huis haalt. In de onderstaande afbeeldingen ziet u bijvoorbeeld een bekrachtigd stuurhuis en een veiligheidsgordel voor een Peugeot 107.

Wij krijgen voortdurend nieuwe sloopauto’s binnen waar we alle bruikbare onderdelen uit demonteren om te recyclen. Zo hebben we recentelijk de onderstaande onderdelen gedemonteerd uit een jonge Peugeot 107:

Over de Peugeot 107

De Peugeot 107 is een compacte stadsauto die geproduceerd wordt door de PSA Peugeot Citroën groep. Vergelijkbare modellen binnen de PSA groep zijn de Citroën C1 en de Toyota Aygo die eveneens worden aangeduid als miniklasse-auto. De Peugeot 107 heeft een aantal veelvoorkomende problemen met onderdelen. Zo laat de waterpomp het vaak afweten bij kilometerstanden rond 100.000 kilometer. Ook vertoont de halfautomatische transmissie soms kuren, waardoor de auto niet meer start. Als laatst maakt de kentekenplaatverlichting al snel sluiting bij een lichte aanrijding van achteren. Wij hebben altijd een ruime voorraad Peugeot 107 onderdelen om deze veelvoorkomende problemen te herstellen.

Klantenservice

Wij helpen u graag verder met het vinden van de geschikte onderdelen voor uw Peugeot 107. Vaak hebben wij zelfs onderdelen die niet op de website staan nog in ons magazijn liggen. Neem voor advies of de actuele voorraadstatus contact op met onze klantenservice via 0546 441 166 of parts@broekhuisautos.nl.

Naast Peugeot 107 onderdelen leveren wij ook complete Peugeot sloopauto’s, Peugeot schadeauto’s en andere Peugeot onderdelen.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.