Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Lichte schadeauto's

Autobedrijf Broekhuis heeft veel auto's met lichte schade te koop. Als u een auto met een lichte schade koopt, bespaart u toch al snel duizenden euro's in vergelijking met de prijs van een schadevrije tweedehands auto.

Bij Autobedrijf Broekhuis zijn heel veel auto's met lichte schade te koop. Op onze website kunt u in het bestand zien wat wij zoal op voorraad hebben aan auto's met lichte schade. Er staat vrijwel altijd vermeld wat er voor schade aan de auto is. Daarnaast kunt u aan de hand van een aantal foto's precies zien hoe groot of hoe klein de schade is.

Voorraad lichte schadeauto's

We zorgen ervoor dat de nieuw binnengekomen lichte- en zwaardere schadeauto's zo snel mogelijk op de website geplaatst worden, zodat u vrijwel iedere dag kunt bekijken of de auto die u zoekt voorhanden is.

Autobedrijf Broekhuis is lid van de OSVN, een brancheorganisatie voor bedrijven die rechtstreeks van autoverzekeraars schadeauto's en schademotoren kopen. Wij doen op verzoek van verzekeringsexperts biedingen op auto's met lichte- en zware schade. Daarna worden de auto's met lichte schade zo snel mogelijk weer doorverkocht.

Gedemonteerde schadeauto's

De auto's met zware schade worden vaak gedemonteerd. De goede auto-onderdelen worden kwaliteit beoordeeld, gecontroleerd en geclassificeerd voordat ze in ons 3500 m2 grote magazijn worden opgeslagen. De controle vindt plaats volgens de uniforme richtlijnen KZD, zoals gesteld door de overkoepelende organisatie STIBA.

Doordat de omzetsnelheid erg hoog is, zijn wij in staat de verkoopprijzen scherp te houden. Zo kunt u nogal eens geluk hebben een vrijwel nieuwe auto met lichte schade te kopen voor een klein prijsje. Onze gemiddelde jaarafzet ligt rond de 1200 schadeauto's. Mocht u eens in overweging nemen om een auto met lichte schade aan te schaffen, kom dan eens langs bij Autobedrijf Broekhuis. We kunnen u prachtige exemplaren laten zien!

Autobedrijf Broekhuis is expert in de verkoop van auto's met lichte schade en motorfietsen met lichte schade. Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl