Lexus onderdelen


“Goedkoop gebruikte auto onderdelen bestellen voor uw Lexus. In Nederland binnen 24 uur bezorgd.”

U bespaart veel geld als u defecte Lexus onderdelen vervangt door tweedehands auto onderdelen. Autobedrijf Broekhuis biedt een ruim assortiment Lexus onderdelen, waardoor uw auto weer als een zonnetje zal rijden. De originele onderdelen worden gedemonteerd uit jonge Lexus sloop- en schadeauto’s en zijn in zeer goede staat. Daarom bieden wij altijd 3 jaar garantie. Bestel uw Lexus onderdelen bij Autobedrijf Broekhuis.

  • Lexus onderdelen binnen 24 uur geleverd in Nederland
  • Simpel online kopen
  • Veilig betalen met iDEAL
  • Originele Lexus onderdelen
  • Kwaliteit gewaarborgd door keurmerken ARN en KZD
  • 3 maanden garantie op alle gebruikte auto onderdelen
  • Uw Lexus auto goedkoop herstellen

Alle auto onderdelen zijn voorzien van KZD- en ARN-keurmerk

Ons autobedrijf beschikt over het ARN-keurmerk (Auto Recycling Nederland). Dit betekent dat wij rekening houden met het milieu en meewerken aan een duurzamere samenleving. Verder zijn de gebruikte auto onderdelen voorzien van het KZD-keurmerk (KwaliteitsZorg Demontage). Hierdoor bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct dat nog jaren meegaat. Daarom bieden wij op ieder tweedehands Lexus auto onderdeel 3 maanden garantie.

Lexus onderdelen online kopen

Door middel van ons eenvoudige stappenplan vindt u in twee stappen de juiste Lexus onderdelen. U selecteert het juiste Lexus onderdeel als volgt:

  1. Kies uw Lexus model
  2. Klik op het benodigde auto onderdeel

U ziet dan direct de realtime voorraad van het betreffende onderdeel. U kunt het benodigde Lexus onderdeel aanvragen door de knop ‘Plaats een aanvraag’ te kiezen. Als de aanvraag geplaatst is, dan nemen wij zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op. Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0546 - 441166 of per e-mail via onderdelen@broekhuisautos.nl.

Foto’s van Lexus onderdelen

Wij geven u graag een goed beeld van de kwaliteit van onze tweedehands Lexus onderdelen. Onderstaand ziet u een gebruikte aandrijfas en ABS-pomp. Deze onderdelen zijn geschikt voor de Lexus CT 200h.

lexus-auto-onderdelen-1lexus-auto-onderdelen-2

Over het automerk Lexus

Het automerk Lexus bestaat pas sinds 1989. Lexus is de luxedivisie van het Japanse hoofdconcern Toyota. Het automerk verdeelt de autoseries in verschillende klassen. De Lexus LS is bijvoorbeeld de topklasse auto. De Lexus GS en ES vallen binnen de hogere middenklasse. De Lexus IS is de bekendste serie. Een aantal bekende modellen in deze serie zijn de Lexus IS 220 en de Lexus IS 300. Een andere bekende serie is de Lexus CT-serie. De Lexus CT 200h is onderdeel van deze serie. Deze auto is door het magazine Autozine in mei 2011 uitgeroepen als een van de veiligste auto’s in zijn klasse.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste onderdelen voor uw Lexus auto? U kunt altijd contact opnemen met de klantenservice van Autobedrijf Broekhuis via 0546 - 441166. Het is ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen.

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Uw bericht*
Waar gaat uw vraag over?*

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.