LDV onderdelen“Originele LDV onderdelen uit LDV-bestelbussen zoals de LDV Maxus, Pilot, Cub en Convoy.”

Met tweedehands LDV onderdelen repareert u voordelig uw LDV-bestelbus. De LDV onderdelen zijn afkomstig van jonge sloopauto’s of schadeauto’s. Alle LDV onderdelen zijn in uitstekende conditie, zodat uw LDV-bestelbus nog vele jaren mee gaat.

  • Uw LDV onderdelen binnen 24 uur bezorgd in Nederland
  • Veilig betalen via iDEAL
  • Kwaliteitswaarborg door KZD- en ARN-keurmerk
  • Originele onderdelen uit jonge LDV-bestelbussen

Online LDV onderdelen kopen

Bestel LDV onderdelen eenvoudig online en betaal direct via iDEAL. Het bestellen van LDV onderdelen gaat als volgt:

  1. Selecteer het LDV-model
  2. Selecteer het onderdeel dat u nodig heeft

Na het selecteren van het type LDV-bestelbus en het type onderdeel, vraagt u het LDV onderdeel eenvoudig aan. Als de aanvraag is geplaatst, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Neem voor meer informatie over de LDV onderdelen contact op via 0546 - 44 11 66 of per e-mail via onderdelen@broekhuisautos.nl.

LDV Maxus onderdelen

De LDV Maxus werd, na zijn introductie in 2004, met name in Engeland een groot succes. In Nederland is het model geen succes geworden. Toch rijden er ook in Nederland nog vele Maxus-bestelbussen rond. Op ons grote buitenterrein staan diverse LDV Maxus-bestelbussen, zodat u bij ons terecht kunt voor de volgende LDV onderdelen:

Aandrijfassen Koplampen Remschijven
Achterdeuren Koppelingsplaat Richtingaanwijzer
Bladveer Luchtfilter Ruitenwisser
Brandstoftank Motor onderdelen Stuurbekrachtiging
Carrosserie Raamrubbers Stuurpomp
Deurvergrendeling Radiator Stuurwiel
Gaspedaal Rembekrachtiger Uitlaat einddemper
Katalysator Remblok Veerpoot
Koelvloeistof reservoir Remlichten Velgen

 

Kwaliteitseisen en certificering

Wij dragen bij aan een duurzaam en schoner milieu door het hergebruiken van LDV onderdelen. Door het gebruiken van tweedehands auto-onderdelen bespaart u aanzienlijk op de kosten van een reparatie. Broekhuis Auto’s is een door het STIBA erkend autodemontagebedrijf voor het classificeren en op kwaliteit controleren van LDV onderdelen.

Zelf uw LDV bestelbus repareren

Als u van plan bent om een LDV Maxus of andere LDV-bestelbus zelf te repareren, raden we u aan om onze handleidingen van de meest voorkomende werkzaamheden door te nemen. Bekijk onze handleidingen online.

Over het merk LDV

Het merk LDV (Leyland DAF Vans) heeft van 2004 tot 2009 bestelbussen geproduceerd in Engeland, waaronder de modellen Maxus, Pilot, Cub en Convoy. Het merk is ontstaan nadat DAF failliet was gegaan. In 2009 ging het merk LDV ook failliet, omdat onderhandelingen met meerdere investeerders waren mislukt. De inboedel is opgekocht door het Chinese SAIC, die de LDV Maxus tegenwoordig onder de naam V80 verkoopt. De LDV Maxus is in 2005 in Engeland uitgeroepen tot Van Of The Year 2005.

Weet u niet precies welke LDV onderdelen u nodig heeft? Neem contact op met Autobedrijf Broekhuis via 0546 – 44 11 66 of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Uw bericht*
Waar gaat uw vraag over?*

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.