Landrover Defender onderdelen

Online Land Rover Defender onderdelen kopen tegen voordelige prijzen. Vandaag besteld, morgen al in huis. Alle onderdelen zijn door onze vakkundige monteurs uit jonge sloopauto’s gedemonteerd. Dit is uiteraard volledig gedaan volgens de KZD- en ARN-richtlijnen. Voor vragen of informatie over de juiste onderdelen voor uw Land Rover Defender of andere auto’s zijn wij bereikbaar op 0546 441 166 of parts@broekhuisautos.nl

Filter op onderdelen voor Landrover Defender

Vul uw nummerplaat in

Tweedehands onderdelen voor Defenders

U vraagt de gewenste Defender onderdelen aan, onze specialisten demonteren deze uit een jonge Land Rover Defender sloopauto. U koopt daarom originele onderdelen tegen een gereduceerde prijs ten opzichte van nieuwe onderdelen. Bij Autobedrijf Broekhuis bent u verzekerd van:

  • Veilig gedemonteerde Land Rover Defender onderdelen
  • Originele onderdelen voor lage prijzen
  • Eenvoudige betaling met iDEAL
  • Snelle levering: vandaag besteld, morgen in huis

Om het gewenste onderdeel te bestellen, klikt u deze aan in de gele box aan de linkerkant van de pagina. U kunt ook onderdelen per categorie zoeken door hier bovenaan de pagina op te filteren. Als u een keuze heeft gemaakt, kiest u een onderdeel dat op uw auto past. Let hierbij op de specificaties. Door vervolgens op de gele knop rechtsboven op de productpagina te klikken vraagt u het product aan. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, neemt een van onze specialisten contact met u op om de bestelling af te ronden.

Gecertificeerde onderdelen volgens KZD- en ARN-richtlijnen

Wij verkopen enkel onderdelen die voldoen aan de KZD- en ARN-norm. Dit betekent dat de ze op de juiste manier gedemonteerd zijn. Het gebruik van tweedehands onderdelen is milieuvriendelijk: er hoeven geen nieuwe delen geproduceerd te worden. Broekhuis Auto’s is in het bezit van een Stiba-certificering.

Afbeeldingen van tweedehands Land Rover Defender onderdelen

Voordat we de onderdelen verkopen, controleren we altijd zorgvuldig of deze in goede staat zijn. U koopt bij Broekhuis Auto’s daarom altijd betrouwbare, correct werkende onderdelen voor een scherpe prijs. In ons assortiment zijn de meeste onderdelen voorzien van een foto. We hebben recent twee uitstekende uitlaat middendempers gedemonteerd:

 

We verkopen de losse Land Rover Defender onderdelen zowel aan bedrijven als particulieren. Alle onderdelen worden na het demonteren volledig gecontroleerd op bruikbaarheid en worden enkel verkocht wanneer ze in goede staat zijn. We hebben onder andere de volgende onderdelen:

Aircopomp
Brandstofkoeler
Buitenspiegel
Druksensor
Gaspedaal
Katalysator
Koplampen
Luchtmassameter
Motorsteun
Relais
Remblok
Remklauw
Roetfilter
Servopomp
Tussenas

 

Over de Land Rover Defender

De Land Rover met vierwielaandrijving is in de jaren 80 ontwikkeld, gebaseerd op een model dat in de jaren 50 gepresenteerd werd op een autoshow in Amsterdam. De stoere terreinwagen is met zijn robuuste en betrouwbare design een van de krachtigste wagens die verkrijgbaar zijn op de automarkt.

Klantenservice

Heeft u vragen over het bestellen van Land Rover Defender onderdelen of staat uw gewenste onderdeel niet op deze website? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice via 0546 441 166 of e-mail naar parts@broekhuisautos.nl. Vaak hebben we deze onderdelen nog wel in ons magazijn liggen.

Naast Defender onderdelen kunt u ook bij ons terecht voor andere Land Rover onderdelen en Land Rover sloopauto’s.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.