Lada onderdelen


“Goedkope tweedehands Lada onderdelen kopen met snelle levering binnen 24 uur in Nederland.”

Lada onderdelen kunt u goedkoop laten vervangen bij Autobedrijf Broekhuis. Onze monteurs demonteren goed werkende auto onderdelen uit Lada sloop- en schadeauto’s. Alle gebruikte onderdelen zijn origineel. Hierdoor laat u uw Lada tegen lage kosten weer als een zonnetje rijden. Koop tweedehands Lada onderdelen goedkoop bij Autobedrijf Broekhuis.

  • Originele Lada onderdelen
  • Makkelijk online bestellen
  • Onderdelen binnen 24 uur bezorgd in Nederland
  • Kwaliteitswaarborg door keurmerken (KZD en ARN)
  • Lada onderdelen veilig betalen met iDEAL
  • Tweedehands onderdelen tegen scherpe tarieven

Zekerheid door keurmerken KZD en ARN

Autobedrijf Broekhuis beschikt over de keurmerken KZD en ARN. Hierdoor bent u zeker van kwaliteitsonderdelen. Alle Lada onderdelen worden gedemonteerd aan de hand van de richtlijnen van de KZD (KwaliteitsZorg Demontage). Daarnaast voldoen wij aan het ARN-keurmerk, wat betekent dat we meewerken aan een beter milieu. De recycling van de auto onderdelen zorgt voor verduurzaming van de autobranche.

Geschikte Lada onderdelen vinden

Het is erg makkelijk om de juiste auto onderdelen te kiezen voor uw Lada. Het vinden van de juiste onderdelen gaat via een simpel tweestappensysteem:

  1. Klik op het juiste Lada model
  2. Zoek en selecteer vervolgens het benodigde auto onderdeel

Na het voltooien van deze stappen ziet u direct alle Lada onderdelen in onze voorraad. Deze onderdelen kunt u aanvragen door de knop ‘Plaats een aanvraag’ te gebruiken. Een medewerker van Autobedrijf Broekhuis neemt dan zo snel mogelijk contact met u op met meer informatie. Het is mogelijk dat u een onderdeel mist dat u nodig heeft. In dit geval kunt u contact opnemen met onze klantenservice via het telefoonnummer 0546 - 441166 of per e-mail via onderdelen@broekhuisautos.nl.

Over het automerk Lada

Lada is in 1966 opgericht in Rusland. In dit jaar bouwde Lada in samenwerking met Fiat een autofabriek. De Lada auto’s waren in de meeste gevallen hierdoor gemodificeerde Fiat-modellen. Tot 2012 werden er Lada’s verkocht in Nederland. De bekendste Lada-modellen waren de Lada Niva, de Lada 2104, de Lada 2105, de Lada 2107. Tegenwoordig is Lada onderdeel van Renault-Nissan.

Kunt u de benodigde Lada onderdelen niet vinden? Neem dan contact op met onze (telefonische) klantenservice. U kunt Autobedrijf Broekhuis bereiken via 0546 - 441166 of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Uw bericht*
Waar gaat uw vraag over?*

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.