Kia onderdelen


Bij Autobedrijf Broekhuis vindt u een breed assortiment met KIA onderdelen. Is een onderdeel van uw KIA aan vervanging toe en zoekt u naar kwalitatieve maar goedkope KIA onderdelen? U vindt ze zeker via onze webshop. Onze onderdelen zijn gedemonteerd volgens de richtlijnen van KZD en ARN. Daarnaast verkopen we alleen originele KIA onderdelen.

KIA onderdelen bij demontagebedrijf Broekhuis:

  • A-kwaliteit onderdelen
  • Betaalbare prijzen
  • Eenvoudig online bestellen
  • Veilig betalen via iDEAL
  • Binnen 24 uur in huis

KIA ONDERDELEN BESTELLEN

Hierboven vindt u een overzicht met de KIA modellen waar we onderdelen voor aanbieden. De onderdelen zijn gedemonteerd uit in onze eigen KIA sloperij volgens de richtlijnen van KZD en ARN. Momenteel verkopen we onderdelen van onder andere de KIA Carens, Sorento en Niro.

Allereerst maakt u een keuze voor een model. Vervolgens kunt u op deze pagina de verschillende onderdelen bekijken. Heeft u een onderdeel gevonden dat u wilt bestellen? Plaats dan eenvoudig een aanvraag. We komen zo snel mogelijk met u in contact over uw aanvraag.

FOTO’S KIA ONDERDELEN

Autobedrijf Broekhuis beschikt over een ruim assortiment aan KIA onderdelen. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal van onze onderdelen geschikt voor diverse KIA modellen.

Kia Picanto Achterlicht rechts
Rechter achterlicht geschikt voor Kia Picanto
Kia Picanto Buitenspiegel links
Linker buitenspiegel geschikt voor Kia Picanto
Kia Picanto Kachel Bedieningspaneel
Kachel Bedieningspaneel geschikt voor Kia Picanto

KIA AUTO'S

KIA is een automerk uit Zuid-Korea en behoort tegenwoordig tot de Hyundai Motor Group. Vanaf ongeveer 1960 begon KIA met de productie van kleine tot gewone vrachtwagens. In 1986 werd de eerste auto gelanceerd, de KIA Pride. Sinds 2014 maakt KIA ook fietsen en motorfietsen. KIA bezet momenteel een positie in de top 10 van Nederlandse verkoopstatistieken. Niet voor niets beschikken we over een groot aanbod aan KIA onderdelen.

Contact met Autobedrijf Broekhuis

Voor vragen over onze KIA onderdelen kunt u altijd contact met ons opnemen via 0546 – 441166 of onderstaand contactformulier.

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Uw bericht*
Waar gaat uw vraag over?*

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.