Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Volkswagen Polo Kachel Weerstand

Bespaar op de reparatie van uw auto door een gebruikte Volkswagen Polo kachelweerstand te kopen. Originele kachelweerstand uit jonge VW Polo gedemonteerd.

  • Bestel vandaag, morgen geleverd (in Nederland)
  • Origineel onderdeel gedemonteerd uit Volkswagen Polo
  • Gegarandeerd 3 maanden garantie op alle onderdelen

Staat uw benodigde kachelweerstand er niet tussen? Vraag onze productexperts om de actuele voorraad via 0546-441166 of parts@broekhuisautos.nl.

GEBRUIKTE VOLKSWAGEN POLO KACHELWEERSTAND BESTELLEN

Als u een tweedehands kachelweerstand koopt, dan scheelt dit veel geld ten opzichte van een gereviseerd of zelfs een nieuw exemplaar. U bestelt een gebruikte Volkswagen Polo kachelweerstand gemakkelijk door eerst de resultaten te filteren op bouwjaar. Aanvullend is het mogelijk om de classificatie van tevoren te bepalen via het filter. Vervolgens ziet u alle geschikte kachelweerstanden voor uw Polo. Bekijk het onderdeel via de knop ‘details’ om te controleren of deze in uw auto past. Komt alles overeen met uw wensen? Selecteer dan de knop ‘Plaats een aanvraag’. In het volgende scherm vult u alle gegevens in voor een vlot verloop van de bestelling. Staat er geen kachelweerstand voor uw Volkswagen Polo tussen? Stuur dan een e-mail naar parts@broekhuisautos.nl of bel 0546 441 166 voor de meest actuele voorraad. Regelmatig lig er nog extra voorraad in ons grote magazijn dat nog niet op de website staat. Bekijk ook alle andere Volkswagen Polo onderdelen.

DEMONTAGE VOLGENS DE LAATSTE RICHTLIJNEN VAN KZD

Ons autobedrijf is aangesloten bij de brancheorganisaties Stiba en ARN. We voldoen daarom ook aan de laatste eisen die door KwaliteitsZorg Demontage zijn vastgesteld. Dit doen we volgens de maximale 3-sterren normering: kwaliteit van gebruikte auto onderdelen is dus gegarandeerd. Bovendien houden we rekening met de strengste normen met betrekking tot demontage, materiaalrecycling en arbowetgeving.

CLASSIFICATIECODES

A1: De kachelweerstand is op werking getest en heeft maximaal 35.000 kilometer gedraaid.

A2: De kachelweerstand heeft maximaal 35.000 kilometer gedraaid.

B1: De kachelweerstand is op werking getest en heeft 35.000 tot 100.000 kilometer gedraaid.

B2: De kachelweerstand heeft 35.000 tot 100.000 kilometer gedraaid.

C1: De kachelweerstand is op werking getest en heeft meer dan 100.000 kilometer gedraaid.

C2: De kachelweerstand heeft meer dan 100.000 kilometer gedraaid.

INCLUSIEF 3 MAANDEN GARANTIE

We garanderen de allerhoogste kwaliteit onderdelen, omdat alles wordt gedemonteerd en gecontroleerd volgens strenge normen van KZD. Daarom geven we op alle kachelweerstanden voor Polo’s 3 maanden productgarantie.

VERVANGEN VAN DE VW POLO KACHELWEERSTAND

Een kachelweerstand zorgt ervoor dat u de ventilator en de verwarming kunt regelen. De weerstand zorgt er namelijk voor dat er een sterke luchtstroom is, of juist een zwakke luchtstroom. Een hoge weerstand zorgt ervoor dat er minder lucht uit de ventilatie komt. Stelt u de blazer in op bijvoorbeeld stand vier (van de vier), dan is de weerstand laag en blaast de ventilator harder uit. Als de kachelweerstand niet goed meer functioneert, dan dient deze vervangen te worden. U vindt de kachelweerstand onder het dashboard, waardoor het repareren van de kachelweerstand niet altijd even eenvoudig is.

KLANTENSERVICE AUTOBEDRIJF BROEKHUIS

De productspecialisten staan klaar om u verder te helpen bij het selecteren van de juiste kachelweerstand voor uw Volkswagen Polo. Neem voor keuzehulp of andere vragen contact op via 0546 441 166 of parts@broekhuisautos.nl.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl