Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Japanse auto onderdelen

Gebruikte Japanse auto onderdelen kopen om uw auto tegen lage kosten te repareren. De onderdelen demonteren we uit Japanse auto’s, zoals Suzuki’s, Toyota’s en Nissan’s. Alle onderdelen zijn voorzien van een KZD-certificering: we verzekeren u van de hoogste kwaliteit, originele onderdelen. Bij Autobedrijf Broekhuis profiteert u van:

  • Betaalbare Japanse onderdelen
  • Vandaag besteld, morgen in huis (in Nederland)
  • Originele onderdelen uit de sloperij
  • Autosloperij erkend door STIBA

Klik in het overzicht op het juiste Japanse automerk of vul de kentekenchecker in om de geschikte onderdelen te vinden. Neem voor keuzehulp contact op met onze productexperts via 0546 441 166 of parts@broekhuisautos.nl.

GEBRUIKTE ONDERDELEN VOOR JAPANSE AUTO'S

De aankoop van tweedehands onderdelen voor uw Japanse auto scheelt veel geld om uw auto te repareren. Alle originele Japanse auto onderdelen in ons assortiment worden gedemonteerd volgens de laatste eisen van KwaliteitsZorg Demontage. U vervangt uw kapotte auto onderdelen dus altijd met kwalitatieve en veilige onderdelen. U profiteert bij aankoop van de gebruikte Japanse onderdelen van:

  • De laagste prijzen van Nederland
  • Veilige onderdelen door KZD-certificering
  • Verzending van Japanse onderdelen binnen 24 uur
  • Gemakkelijk betalen via iDEAL

BESTEL JAPANSE ONDERDELEN UIT ONZE AUTOSLOPERIJ

Koop gemakkelijk Japanse auto onderdelen via onze webshop. Vul de kentekenchecker in om direct een overzicht van de geschikte onderdelen te krijgen. U kunt ook handmatig het juiste merk selecteren in het overzicht. Vervolgens ziet u dan alle geschikte tweedehands auto onderdelen voor uw Japanse auto. Bekijk de productpagina door op details te klikken. Controleer dan of de onderdelen geschikt zijn voor uw type. U vraagt het artikel aan door op de grote button te klikken. Als laatste vult u de benodigde gegevens in om de aanvraag af te ronden. Na uw bestelling nemen we zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op om de order te bevestigen. We verzenden alle orders op werkdagen binnen 24 uur. Als u vandaag bestelt, dan heeft u het onderdeel bij verzending binnen Nederland de volgende dag in huis.

GEGARANDEERD KWALITEIT DOOR KZD-CERTIFICERING

In onze door ARN-erkende autosloperij demonteren we Japanse sloopauto’s die niet meer in staat zijn om de openbare weg op te gaan. We doen dit volgens de strengste eisen van KwaliteitsZorg Demontage op het gebied van materiaalrecycling, demontage, arbowetgeving en kwaliteit van de onderdelen. Daarom beschikken alle Japanse auto onderdelen over de maximale 3-sterren KZD-certificering. Kwaliteit is bij ons gegarandeerd.

GROOTSTE AANBOD JAPANSE AUTO ONDERDELEN

Japanse auto’s staan bekend om hun duurzaamheid en onderdelen die zeer lang meegaan. Als u toch een onderdeel moet vervangen, dan kunt u eenvoudig een gebruikt onderdeel kopen om geld te besparen. Autobedrijf Broekhuis is gespecialiseerd in het demonteren van jonge sloopauto’s. De focus ligt hierbij op auto’s van 0 tot 8 jaar oud. We hebben onderdelen beschikbaar voor alle Japanse automerken:

KLANTENSERVICE

We helpen u graag met het zoeken van de juiste Japanse onderdelen voor uw Japanse auto. Neem voor advies op maat of een actuele voorraadstatus contact op met onze klantenservice via 0546 441 166 of parts@broekhuisautos.nl.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl