Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Hyundai sloperij concept

 

[Aanbod]

 

Hyundai sloop onderdelen

Autobedrijf Broekhuis biedt voordelig auto onderdelen aan, zodat u een hoop geld bespaart op een reparatie. Bekijk de afbraakonderdelen uit onze Hyundai sloperij en bestel de componenten die u nodig heeft. Indien u vragen heeft over onze Hyundai sloperij, neemt u gerust contact op via 056 411 166 of ons contactformulier.

  • 100% authentieke Hyundai onderdelen
  • Snel en eenvoudig betalen via iDEAL
  • 3-sterrencertificering KZD
  • Wereldwijde levering
  • Vandaag besteld, morgen al in huis!

Hoogwaardige Hyundai onderdelen

Autobedrijf Broekhuis is gespecialiseerd in de afbraak van Hyundai sloopauto’s. We demonteren de sloopauto’s en keuren ieder component op bruikbaarheid en kwaliteit. Zo zorgen we voor hergebruik van onderdelen die nog steeds in goede staat verkeren.

Hyundai demontage bedrijf

Als Hyundai sloperij is Autobedrijf Broekhuis voorzien van elk benodigd keurmerk. Hiermee garanderen we u dat u waar krijgt voor uw geld en dat u betaalt voor originele Hyundai onderdelen. We bezitten al jarenlang een 3-sterrencertificering van de KZD. Met deze certificering zijn we lid van de STIBA. Dit is de brancheorganisatie voor autodemontage en dit houdt in dat we aan alle eisen rondom kwaliteit en garantie van afbraakonderdelen voldoen.

Onze Hyundai sloopauto’s

Elke Hyundai auto die we demonteren kopen we op via de VSV. Doordat we hier lid van zijn, kunnen we schadevoertuigen overnemen van autoverzekeraars. Onze sloop onderdelen zijn afkomstig van diverse Hyundai modellen:

Snel en eenvoudig bestellen

Het bestellen van de gewenste Hyundai onderdelen doet u snel en gemakkelijk via onze webshop. Met het invoeren van uw kenteken ziet u meteen uit welke onderdelen ons aanbod bestaat en of de gewenste componenten er tussen zitten. Ook zoekt u bovenaan deze pagina met diverse filters eenvoudig naar de onderdelen. Voeg ze toe aan uw winkelwagen en vul uw gegevens in. U betaalt vervolgens veilig met:

  • iDEAL
  • Creditcard (MasterCard/Visa)
  • VPay
  • MisterCash

Bestellingen binnen Nederland bezorgen we de volgende dag bij u thuis. We bezorgen ook buiten Nederland, maar hier gelden andere levertijden voor.

Stel uw vraag over onze Hyundai sloopauto’s

Heeft u vragen over Hyundai sloopbedrijf, het aanbod of iets anders? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0546 441 166 of onderstaand contactformulier in te vullen. De specialisten van Autobedrijf Broekhuis beantwoorden al uw vragen.

 

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl