Montage instructie compressoren.

Wij helpen u stap voor stap met het monteren van de compressoren. Zorg dat u alle dingen die u nodig heeft klaar heeft liggen, zodat de montage niet wordt vertraagd. Twijfelt u bij één van de stappen of komt u er niet uit? Bel dan naar 0546-441166 en wij willen u graag verder helpen.

De werkzaamheden die moeten worden verricht aan het airco systeem mogen alleen door vakbekwame technici uitgevoerd worden wegens veiligheidsredenen.

- Stel de oorzaak van de schade aan de oude compressor vast en verhelp deze. Vaak ligt het probleem in het aircosysteem en niet bij de compressor zelf. Vervang alle defecte onderdelen.
- Als de olie uit de oude compressor niet brandschoon is, moet deze altijd gespoeld worden. Neem daarom altijd een oliemonster van de oude compressor om dit te controleren.
- Spoel het complete airco systeem met ac flush vloeistof door als de systemen inwendig vervuilt zijn. Hiermee voorkomt u verstoppingen en slijtage aan de nieuwe compressor.
- Het is noodzakelijk om de filterdroger/accumulator en het expansie level/orifice te vervangen bij het monteren van de nieuwe compressor. Tevens moe de filterdroger/accumulator als laatste gemonteerd worden. Direct hierna vacumeren en vullen.
- Controleer of de nieuwe a/c compressor gevuld is met olie voordat u hem monteert.
- Het is noodzakelijk om minimaal 30 minuten te vacumeren voordat het airco systeem wordt aangevuld.
- Vul het airco systeem alleen over de hoogdruk zijde. Hiermee voorkom je vloeistofslag.
- Schakel het airco systeem enkele keren uit en aan zodra de nieuwe a/c compressor wordt gemonteerd.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.