Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.30
Zoeken
Merk en model

Beschikbare onderdelen voor Fiat Barchetta

Wilt u zelf een onderdeel van uw Fiat auto vervangen en bent u daarom op zoek naar Fiat onderdelen van een hoogwaardige kwaliteit tegen de laagste prijzen? Autobedrijf Broekhuis heeft een breed aanbod met onderdelen van verschillende modellen. Hierboven maakt u een keuze voor het model dat u heeft.

Bij autodemontagebedrijf Broekhuis vindt u Fiat onderdelen:

  • Van A-kwaliteit
  • Tegen betaalbare prijzen
  • Eenvoudig online bestellen
  • Binnen 24 uur in huis (in Nederland)
  • Wereldwijde levering

FIAT ONDERDELEN ZOEKEN

Bij Autobedrijf Broekhuis vindt u via het filter eenvoudig en snel uw Fiat onderdeel aan de hand van het model, het artikelnummer, de motorcode of het kenteken. U krijgt direct een overzicht te zien met geschikte onderdelen voor uw Fiat.

  1. Kies allereerst het model van uw Fiat auto.
  2. Selecteer vervolgens het onderdeel waar u naar op zoek bent.
  3. Plaats een aanvraag voor het onderdeel dat u nodig heeft.

We gaan direct voor u aan de slag. Voor meer informatie over onze Fiat onderdelen kunt u altijd contact met ons opnemen.

KWALITEIT STAAT CENTRAAL

Bij Autobedrijf Broekhuis staat de kwaliteit voorop. We vinden het belangrijk dat u goede kwaliteit onderdelen ontvangt. Al onze onderdelen zijn afkomstig uit jonge Fiat sloopauto’s en worden gedemonteerd aan de hand van de richtlijnen van KZD en ARN. Of u nu op zoek bent naar een aandrijfas, airbag of achterdeur voor uw Fiat auto, bij Autobedrijf Broekhuis vindt u het allemaal.

ORIGINELE FIAT ONDERDELEN

Alle tweedehands auto onderdelen die u bij Broekhuis in het assortiment vindt, zijn afkomstig van echte Fiat auto’s. We garanderen dat onze onderdelen van Fiat zijn en niet zijn nagemaakt. We testen daarnaast ieder onderdeel uitvoerig voordat we het te koop aanbieden. Zo bent u er niet alleen van verzekerd dat uw onderdelen echt van Fiat zijn, maar ook dat ze echt goed werken.

OVER FIAT

Fiat is opgericht in 1899 en begon al snel met het produceren van de eerste auto’s. Het is tegenwoordig een innovatief merk dat beschikt over vele patenten, zoals de cardanaandrijving en de distributieriem. Technologie en innovatie staan centraal. Niet alleen de kwaliteit en veiligheid van de auto’s zijn hierbij een belangrijk aspect. Fiat wil ook de omgang met het milieu verder verbeteren. Nieuwe onderdelen kosten al snel een hoop geld, maar bij Autobedrijf Broekhuis bestelt u ze tegen een scherpe prijs

NEEM CONTACT MET ONS OP

Voor vragen over onze Fiat onderdelen kunt u altijd contact met ons opnemen via 0546 – 441 166 of via onderstaand contactformulier.

Certificeringen & Partners

Wij zijn lid van de volgende organisaties:
VBV
RDW
Stiba
ARN
KZD
Erkend Duurzaam