Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Erkend Duurzaam autobedrijf

Autobedrijf Broekhuis is sinds november 2019 officieel Erkend Duurzaam en we voldoen hiermee aan de internationale ISO 26000-norm voor duurzaamheid. Dit duurzaamheidskenmerk bewijst dat Autobedrijf Broekhuis voldoet aan alle eisen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Wij zijn trots op het Erkend Duurzaam-certificaat

MVO is de toekomst: zeker binnen de mobiliteitsbranche. Wij willen als bedrijf natuurlijk toekomstbestendig zijn, maar het belangrijkste is dat we nét dat beetje extra voor onze klanten willen doen. Een duurzame organisatie is hier onderdeel van. Ons vakmanschap en ondernemerschap sluit naadloos aan op de doelstelling om te blijven innoveren en verduurzamen.

Waarom het Erkend Duurzaam-certificaat?

  • Altijd innoveren om aan de strengste normen en wetten op het gebied van duurzaamheid te voldoen en de beste kwaliteit te kunnen blijven leveren.
  • Minder uitstoot van CO₂ en een lager energieverbruik. Als gecertificeerd bedrijf zijn we verplicht activiteiten uit te voeren die automatisch de uitstoot van koolstofdioxide verlagen.
  • Vergroten van tevredenheid van onze werknemers. Een bedrijf dat zich inzet voor duurzaam ondernemen verhoogt de voldoening van hun taken en de loyaliteit aan ons bedrijf.
  • Erkend Duurzaam is volledig onafhankelijk. Alleen onafhankelijke certificaten bieden de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid dat we volledig duurzaam werken.

Wie heeft geeft dit certificaat uit?

Het Erkend Duurzaam certificaat wordt uitgegeven door het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM). Dit instituut is opgericht door de vier belangrijkste brancheverenigingen in de mobiliteit: FOCWA, RAI Vereniging, Stiba en BOVAG. De IvDM heeft geen winstoogmerk en werkt daarom volledig objectief volgens internationale richtlijnen zoals hierboven beschreven. De doelstelling van de stichting is om erkende bedrijven te helpen met hun MVO-beleid.

Hoe helpt de IvDM ons te verduurzamen?

Om onze bedrijfsvoering volledig te verduurzamen, heeft de IvDM ons geholpen door ingewikkelde wetten en regels te veranderen in handvatten om de richtlijnen te behalen. Deze handvatten zijn specifiek gericht op de mobiliteitsbranche, waardoor er een overkoepelend keurmerk als beloning tegenover staat. Autobedrijf Broekhuis voldoet aan al deze wetten en eisen.

Wat is de ISO 26000-norm?

De ISO 26000-norm is de belangrijkste internationale MVO-richtlijn. In de richtlijn staan handvatten beschreven die bedrijven helpen om hun werkwijze en materiaalgebruik in te richten binnen de duurzaamheidsrichtlijnen van Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl