Used parts and purchase and sale of damaged cars

Dacia sloperij concept

 

[Aanbod]

 

Dacia sloop onderdelen

Bij Autobedrijf Broekhuis demonteren we Dacia sloopauto’s om de onderdelen, die nog goed bruikbaar zijn, opnieuw aan te bieden. Zo voorkomen we verspilling en stimuleren we hergebruik. U vindt op deze pagina alle gedemonteerde Dacia sloop onderdelen en bestelt ze eenvoudig. Profiteer van de voordelen van Autobedrijf Broekhuis:

  • Streng geteste Dacia sloop onderdelen
  • Vandaag bestellen = morgen binnen (NL)
  • Ook bezorging in het buitenland (wereldwijd)
  • Hoogste certificering van de KZD (3 sterren)

Neem voor vragen rondom onze producten of het bestellen contact met ons op via 0546-441166 of parts@broekhuisautos.nl.

Hoge kwaliteit Dacia sloop onderdelen

In onze Dacia sloperij demonteren we volgens alle richtlijnen en eisen onderdelen die afkomstig zijn van Dacia sloopauto’s. Autobedrijf Broekhuis is in het bezit van de hoogst haalbare certificering van KwaliteitsZorg Demontage (KZD). Dit is een kwaliteitssysteem waar we als lid van de Stiba aan moeten voldoen.

De minimale eis is een certificering van één ster, maar Autobedrijf Broekhuis bezit een driesterrencertificering. Dit houdt in dat we als demontagebedrijf, naast alle wettelijke voorschriften en eisen, hoge kwaliteit nastreven voor zowel de herkomst als het onderdeel.

Opgekochte Dacia sloopauto’s

Onze tweedehands of oudere Dacia sloop onderdelen zijn afkomstig uit opgekochte sloopauto’s. We zijn lid van de VSV, zodat we via verzekeringsmaatschappijen afgekeurde Dacia auto’s op kunnen kopen. Deze demonteren we om alle bruikbare sloop onderdelen opnieuw aan te bieden. Voordat we deze te koop zetten op de website, testen we ieder onderdeel streng op kwaliteit en functionaliteit.

Sloop onderdelen van Dacia modellen

In onze Dacia sloperij demonteren we bekende Dacia modellen, zoals de Dacia Duster of de Dacia Sandero. De onderdelen die we aanbieden, zijn afkomstig van de volgende Dacia modellen:

Bestel online uw Dacia sloop onderdelen

Bestel in een aantal eenvoudige stappen uw Dacia sloop onderdelen:

  • Kies de onderdelen die u zoekt bovenaan de pagina en voeg ze toe aan uw winkelwagen.
  • Zodra u elk gewenst Dacia sloop onderdeel heeft toegevoegd, gaat u door naar het afrekenproces.
  • Vul uw gegevens in en kies de betaalmethode.
  • Plaats uw bestelling en reken af. U ontvangt uw bestelling binnen Nederland de volgende dag. Voor wereldwijde leveringen hanteren we een andere levertijd.

Contact met Autobedrijf Broekhuis

Heeft u vragen over onze Dacia sloperij of de sloop onderdelen die we aanbieden? Neem dan contact op met onze onderdeelexperts via 0546-441166, parts@broekhuisautos.nl of onderstaand contactformulier. We bieden ook Dacia schadeauto’s of losse Dacia onderdelen voor als u liever zelf een Dacia auto demonteert of opknapt.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Parts:
+31 (0) 546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl