Used parts and purchase and sale of damaged cars

Autoschade Nederland

Bij Autobedrijf Broekhuis kunt u prachtige schadeauto's in Nederland verkrijgen. Wij zijn dan ook expert op het gebied van exporteren van auto's met schade vanuit Nederland.

Wij exporteren niet alleen schadeauto's vanuit Nederland, wij kunnen ook zorgen voor de benodigde exportdocumenten. Tevens kunnen wij voor een tijdelijke vergunning zorgen. Daarnaast regelen wij kentekenplaten en verzekeringen voor auto's met schade die niet in Nederland blijven. Op die manier kunt u de schadeauto meteen naar het land van bestemming rijden. Wij hebben veel klanten in Nederland, maar ook ver daarbuiten.

Zoekt u schadeauto's in Nederland?

Dan kunt u het beste eens langsgaan bij Autobedrijf Broekhuis in Tubbergen. Mocht u niet in de buurt zitten, kunt u beter onze website eens bezoeken. Hier staan al onze schadeauto's uit Nederland. Ook onze klanten buiten Nederland raden we aan om zoveel mogelijk de website te bekijken. Vrijwel iedere dag wordt het aanbod ververst op de website, zodat u altijd op de hoogte bent van ons nieuwste bestand van schadeauto's in Nederland.

Schadeauto's in Nederland worden veelal aan particulieren, autobedrijven en autoschadebedrijven verkocht. Autobedrijf Broekhuis is één van de grootste autoschadebedrijven van Nederland. Wij verkopen per jaar rond de 1200 auto's met schade in Nederland en daarbuiten.

Documentatie schadeauto

Bij Autobedrijf Broekhuis kunt u vele kanten op wat betreft de documenten en het vervoer voor de schadeauto. Wij kunnen zorgen voor de afgifte van witte export kentekenplaten, maar ook transport van het gekochte voertuig is, in overleg, mogelijk. Autobedrijf Broekhuis is al jarenlang een erkend bedrijf op het gebied van in- en verkoop van auto's met schade in Nederland maar ook van motorfietsen met schade. Door de ruime ervaring die wij op dat gebied hebben, kunt u rekenen op Autobedrijf Broekhuis als betrouwbare handelspartner.

Onze schadeauto's worden in Nederland, maar ook in de rest van de wereld verkocht. Op het internet plaatsen wij altijd de nieuw binnengekomen schadeauto's zo snel mogelijk, zodat u goed op de hoogte bent van ons nieuwste aanbod.

Bij Autobedrijf Broekhuis bent u aan het juiste adres voor auto's met schade voor de Nederlandse markt, maar ook voor daarbuiten. Heeft u nog vragen neem gerust contact met ons op.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Parts:
+31 (0) 546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl