Used parts and purchase and sale of damaged cars

Autodemontagebedrijf

Autobedrijf Broekhuis is een gerenommeerd autodemontagebedrijf, waar u terecht kunt voor werkelijk alle soorten onderdelen. Wij zijn eerstelijns opkopers, die rechtstreeks van verzekeraars schadeauto's of schademotoren kopen. Op verzoek van verzekeringsexperts doen wij biedingen op schadevoertuigen.

De auto's met weinig schade verkopen wij vrijwel meteen door. De overige auto's wordt door ons autodemontagebedrijf gedemonteerd. Alle onderdelen worden dan op kwaliteit beoordeeld. Daarna worden ze nog eens gecontroleerd en geclassificeerd. Dan worden ze opgeslagen in het magazijn van ons autodemontagebedrijf.

STIBA

Autobedrijf Broekhuis is onder meer aangesloten bij de STIBA. Voor u als klant wil dat zeggen dat wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. Alle daarvoor geschikte auto's worden door ons autodemontagebedrijf gedemonteerd. Daarna worden de gebruikte onderdelen op kwaliteit beoordeeld, gecontroleerd en geclassificeerd. Dan worden alle delen door ons autodemontagebedrijf in het magazijn opgeslagen. De controle van alle onderdelen vindt plaats volgens de richtlijnen KZD, wat KwaliteitsZorg Demontage betekent, gesteld door de overkoepelende organisatie STIBA. Uw auto-onderdelen zijn bij ons in goede handen!

STIBA is de Nederlandse brancheorganisatie van het gecertificeerde autodemontagebedrijf.

Over Autobedrijf Broekhuis

Ook Autobedrijf Broekhuis is zo'n autodemontagebedrijf. Wij voldoen aan strenge milieunormen en beschikken over een geldig certificaat KwaliteitsZorg Demontage. Dit certificaat KwaliteitsZorg Demontage wordt uitgegeven met 1 ster, 2 sterren of 3 sterren. Autodemontagebedrijf Broekhuis is in het bezit van 3 sterren.

Bij ons hebt u de keuze meer dan 35.000 gebruikte auto-onderdelen.Of u nu auto-onderdelen wilt van een Volkswagen, een Opel, een Ford, een MG, een Mercedes, een Plymouth of een Ssang Young: bij autodemontagebedrijf Broekhuis vindt u het allemaal!

Milieuvriendelijk

Hergebruik van auto-onderdelen draagt bij aan een schoner milieu en lagere reparatiekosten. Vanuit deze gedachte heeft Broekhuis dan ook zijn autodemontagebedrijf opgericht in 1966. Ons autodemontagebedrijf heeft zich gespecialiseerd in auto-onderdelen van alle Europese- en Japanse merken.

Autobedrijf Broekhuis is een autodemontagebedrijf met experts in het demonteren van auto's. We zijn tenslotte al 40 jaar een gerenommeerd autodemontagebedrijf dat graag van alle kanten de klanten van dienst wil zijn.

Voor vragen over ons of over onze auto-onderdelen kunt u altijd bij ons terecht. Bel 0546-441166 of stuur een bericht via onze contactpagina.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Parts:
+31 (0) 546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl