Gebrauchtteile und Kauf und Verkauf von beschädigten Autos

Zoekt u naar een Skoda sloperij voor originele Skoda onderdelen? Autobedrijf Broekhuis is een professioneel autodemontagebedrijf waar we de nog bruikbare onderdelen uit Skoda sloopauto’s halen en vervolgens te koop aanbieden.

  • Geheel volgens de ARN- en KZD-richtlijnen
  • Vandaag bestellen, de volgende werkdag in huis (NL)
  • Wereldwijde bezorging
  • Veilig en snel betalen via onder andere iDEAL

Als u vragen heeft, horen we dat graag. Bel onze experts via 0546 411 166 of vul het contactformulier in.

AANBOD

Skoda sloop onderdelen

Het aanbod hierboven toont alle Skoda sloopauto’s die we momenteel op voorraad hebben. De auto’s zelf zijn total loss, maar veel onderdelen zijn nog bruikbaar. Autobedrijf Broekhuis verkoopt deze onderdelen nadat onze vaklui ze hebben gedemonteerd in onze professionele sloperij. Voordat we de onderdelen in de verkoop zetten, testen we ze uiteraard op kwaliteit en veiligheid.

Demontage van Skoda sloopauto’s volgens de richtlijnen

Alle onderdelen die we demonteren in onze Skoda sloperij zijn veilig en van hoge kwaliteit. Dat kunnen we u verzekeren, omdat we onder andere zijn aangesloten bij de Stiba. Dat houdt in dat we voldoen aan alle gestelde eisen omtrent garantie, kwaliteit en vergunningen.

Alle onderdelen die we uit onze Skoda sloopauto’s halen, beoordelen we op kwaliteit en veiligheid, geheel volgens de geldende richtlijnen van de KZD en ARN. Pas als ze volledig getest zijn volgens deze regels, slaan we de onderdelen op en bieden we ze te koop aan.

Skoda sloopauto’s

U bespaart veel geld door gebruikte onderdelen uit Skoda sloopauto’s te kopen in plaats van nieuwe. Als lid van de VSV koopt Autobedrijf Broekhuis onderdelen direct op bij autoverzekeraars. Deze organisatie zorgt ervoor dat autobedrijven zoals Autobedrijf Broekhuis schadeauto’s en -motoren kunnen inkopen bij verzekeraars. Na de inkoop demonteren we de Skoda’s en verkopen we de bruikbare onderdelen voor scherpe prijzen.

Online Skoda sloop onderdelen kopen

Op zoek naar passende Skoda onderdelen uit onze sloperij? Al binnen een paar stappen heeft u het juiste onderdeel gevonden:

  1. Boven het aanbod kunt u filteren op het model dat u zoekt. Kies het model waar u onderdelen voor zoekt en klik op ‘filter’.
  2. Nu krijgt u een overzicht te zien van de beschikbare sloopauto’s van het betreffende model van Skoda. Kies de geschikte sloopauto en klik op ‘bekijk beschikbare onderdelen’
  3. Vervolgens krijgt u een overzicht van alle onderdelen die onze sloperij van de Skoda heeft gedemonteerd. Selecteer het onderdeel dat u zoekt en plaats een aanvraag.

Wanneer u de aanvraag heeft geplaatst, nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Indien voorradig heeft u het onderdeel al de volgende werkdag in huis (in Nederland).

Heeft u vragen?

Als u nog vragen heeft of meer wilt weten over onze Skoda sloperij, dan horen we dat graag. Neem contact op door te bellen via 0546 411 166 of vul het contactformulier in.

KONTAKT 
& ANFAHRT

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Auto Ersatzteile:
+31 (0) 546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl