Gebrauchtteile und Kauf und Verkauf von beschädigten Autos

Schadeautobedrijven

Bent u op zoek naar schadeautobedrijven dan hebt u het zojuist gevonden. Voor mooie- en vrij jonge schadeauto's bent u namelijk bij Autobedrijf Broekhuis aan het juiste adres. Van alle schadeautobedrijven is Autobedrijf Broekhuis een zeer betrouwbaar adres. Wij zijn lid van de OSVN, de brancheorganisatie voor schadeautobedrijven die rechtstreeks van autoverzekeraars schadeauto's en/of schademotoren kopen. U vindt bij ons het aanbod van de meest vooraanstaande schadeautobedrijven van Nederland. Wij verversen vrijwel dagelijks ons aanbod in schadeauto's.

Snelle, vakkundige en milieuvriendelijke demontage van schadeauto's

Schadeautobedrijven zoals Autobedrijf Broekhuis zijn gerenommeerde autodemontagebedrijven. Wij demonteren snel, vakkundig en zeer milieuvriendelijk de schadeauto's. Als schadeautobedrijf zijn wij lid van de STIBA. Alle schadeautobedrijven die hier lid van zijn, zijn gecertificeerde auto-, motorfiets-, truck- een aanverwante voertuigdemontagebedrijven. Als één van deze schadeautobedrijven die lid zijn van de STIBA, voldoen ook wij aan de strenge milieunormen en we beschikken dan ook over een geldig certificaat KwaliteitsZorg Demontage (KZD*, KZD** of KZD***).

Autobedrijf Broekhuis is één van de betrouwbaarste schadeautobedrijven die u maar kunt vinden. Als schadeautobedrijf zorgen wij ervoor dat na het demonteren van de gebruikte onderdelen, deze op kwaliteit beoordeeld worden. Daarna worden ze gecontroleerd en geclassificeerd. De controle vindt plaats volgens uniforme richtlijnen KZD, zoals die gesteld zijn door de overkoepelende organisatie STIBA. Het gaat hier om originele auto-onderdelen.

Betrouwbare schadeauto's

Als u onderdelen afneemt van autoschadebedrijven zoals Autobedrijf Broekhuis, bent u er zeker van dat u aan het milieu denkt, en goedkoper uit bent. Gebruikte onderdelen zijn nu eenmaal beter voor het milieu dan nieuwe onderdelen.
Bij verschillende vormen van onderhoud en herstel van jonge auto's tot auto's van gemiddelde leeftijd is het vaak lonend om gebruikte onderdelen te hergebruiken. Gebruikte onderdelen, bij schadeautobedrijven zoals Broekhuis in ieder geval, zijn vaak van veel jongere tot bijna nieuwe auto's. Deze auto's zijn vaak betrokken geweest bij een ongeval en bevatten nog heel wat onderdelen die in prima- of zelfs in perfecte staat zijn.

Als u op zoekt bent naar betrouwbare schadeautobedrijven, kom dan eens langs bij Autobedrijf Broekhuis! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer: 0546-441166.

KONTAKT 
& ANFAHRT

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Auto Ersatzteile:
+31 (0) 546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl