Gebrauchtteile und Kauf und Verkauf von beschädigten Autos

Schadeauto zoeken

Schadeauto zoeken

Mocht u een schadeauto zoeken dan heeft Autobedrijf Broekhuis deze al gevonden voor u. Wij hebben een namelijk een zeer uitgebreid wagenpark met schadeauto's. Iedere dag worden er weer nieuwe schadeauto's aangeleverd, zodat we altijd een vrij vers aanbod hebben.

Wilt u bij ons een schadeauto zoeken dan kunt u bij ons langskomen in Tubbergen. We hebben daar een 5 hectare groot terrein waar u gerust een prachtige schadeauto op kunt zoeken. Behalve dat u bij ons schadeauto's kunt zoeken hebben we ook nog een 3500 m2 groot magazijn waar u naar hartenlust onderdelen kunt uitzoeken. Voor de liefhebber hebben wij ook schademotoren en zelfs -caravans.

Een schadeauto zoeken gaat het gemakkelijkst op onze website

Iedere dag plaatsen we daar de nieuw binnengekomen schadeauto's. Hier kunt u in de database een schadeauto zoeken naar uw zin. Op de site staat ook een uitgebreide database met de onderdelen die we hebben, en dat zijn er nogal wat! Of u nu een cardanas links-voor zoekt voor uw MG ZR of een steekas rechts-voor om in uw Proton 413 te plaatsen: wij hebben het allemaal! Natuurlijk hebben we ook auto-onderdelen voor de wat meer voorkomende merken. We hebben bijvoorbeeld 36 versnellingsbakken voor een Volkswagen Golf of 31 startmotoren voor een Opel Astra.

Behalve schadeauto's zoeken kunt u bij ons ook nog op zoek naar sportvelgen of autoradio's. U kunt op de website al een kleine greep zien van het aanbod wat we hebben.

Autobedrijf Broekhuis

Al meer dan 40 jaar is Autobedrijf Broekhuis een betrouwbare specialist op het gebied van inkoop en verkoop van schadeauto's. Wij zijn onder andere lid van STIBA en de OSVN. U bent er dan in ieder geval zeker van dat u bij ons rustig een schadeauto kunt zoeken. Wij leveren kwaliteit! Aangezien wij onderdelen ook controleren volgens de uniforme richtlijnen van de KZD, opgesteld door STIBA, kunt u ervan uit gaan dat ook onze gebruikte onderdelen van een goede kwaliteit zijn.

Bij Autobedrijf Broekhuis kunt u een schadeauto zoeken die bij u past, evenals schademotoren en schadecaravans. Heeft u vragen over ons of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!

KONTAKT 
& ANFAHRT

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Auto Ersatzteile:
+31 (0) 546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl