Gebrauchtteile und Kauf und Verkauf von beschädigten Autos

Autovelgen

Zoveel uiteenlopend als de wensen van mensen zijn op het gebied van auto’s, zoveel variatie is er op het gebied van autovelgen en andere accessoires. De twee bekendste soorten autovelgen die we kennen zijn, aluminium autovelgen en lichtmetalen autovelgen. Broekhuis auto’s heeft gezien de ruime voorraad in ons 3500 m2 grote magazijn een grote diversiteit autovelgen beschikbaar. Bekijk direct onze online voorraad en ervaar zelf een ruime keuze op het gebied van autovelgen.

Door uw auto velgen te stylen, zorgt u voor onderscheid

Een van de meest populaire onderdelen om uw auto te stylen zijn ongetwijfeld lichtmetalen velgen. Het plaatsen van nieuwe velgen onder uw auto zorgt voor onderscheid t.o.v. andere auto’s. Het uiterlijk van uw auto wordt hierdoor een stuk mooier en sportiever. Loop een autodealer binnen en in de meeste gevallen staan hun showroom modellen mooi gepositioneerd op 4 blinkende lichtmetalen autovelgen. Dit bevordert de verkoop en geeft een verbeterde kijk op het desbetreffende merk.

Groot aanbod op het gebied van auto velgen

Op onze pagina sportvelgen ziet u direct ons actuele aanbod autovelgen. We hebben diverse maten sportvelgen in ons online assortiment, oplopend van 15 inch tot 22 inch. Houd hierbij wel rekening met het feit dat, des te groter de velg des te platter de band. Doorgaans moeten banden bij grotere velgen sneller verwisselt worden dan banden bij kleinere autovelgen. Het is zowel mogelijk om de gewenste lichtmetalen of aluminium sportvelgen online te bestellen onder rembours, dan wel af te halen bij ons op locatie. Voor afhaal, kijk bij onze openingstijden of bel ons zodat wij uw gewenste product voor u klaar kunnen zetten.

De meerwaarde van autovelgen is meer dan alleen een stukje design. Lichtmetalen velgen zijn doorgaans een stuk lichter dan de standaard wielen vanaf fabriek. Daarnaast wordt de warmte van de banden en remschijven, bij gebruik van lichtmetalen velgen, stukken beter afgevoerd. Andere voordelen van lichtmetalen en/of aluminium autovelgen zijn een betere maatnauwkeurigheid, minder onbalans en een verminderde kans op corrosie.

Meer weten over autovelgen of direct bestellen, neem vrijblijvend contact met ons op. U kont ons telefonisch bereiken op het volgende telefoonnummer: 0546-441166.

KONTAKT 
& ANFAHRT

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Auto Ersatzteile:
+31 (0) 546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl