Gebrauchtteile und Kauf und Verkauf von beschädigten Autos

Auto accessoires

In ons 3500 m2 groot magazijn staan ongetwijfeld auto accessoires voor u tussen. De afgelopen 40 jaar zijn wij uitgegroeid tot één van de meest vakkundige en grootste autodemontage bedrijven van Nederland. Op het gebied van accessoires kunt u bij ons terecht voor uitlaten, banden, trekhaken, velgen, auto radio's, remschijven etc. Bekijk nu onze actuele voorraad auto accessoires of neem voor vragen contact op.Een ruim assortiment aan auto accessoires bij Autobedrijf Broekhuis

Door een ruim assortiment en alsmaar wisselende voorraad zijn wij in staat u al onze onderdelen tegen de juiste prijs kwaliteit verhouding aan te bieden. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het op voorraad. Of het nu gaat om oude of nieuwere auto's, de kans is zeer groot dat u het aantreft in ons assortiment. De dienstverlening van Autobedrijf Broekhuis staat in teken van snelheid en vakkundigheid.

Bij het kopen / bestellen van auto accessoires bent u verzekerd van een goede kwaliteit gebruikte auto onderdelen. Alle accessoires worden snel, vakkundig en op een milieuvriendelijke wijze gedemonteerd. Van te voren wordt er een vaste prijs met u afgesproken zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U kunt bij ons langs komen voor onderdelen, of deze online bestellen middels een zeer uitgebreide zoek module. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is online het merk van uw auto en gewenst onderdeel in te voeren en zoeken maar. Snel, eenvoudig en efficiënt. Heeft u uw accessoires gevonden, dan kunt u deze direct online bestellen.

Kwalitatief uitstekende auto accessoires bij Autobedrijf Broekhuis

De levering van onderdelen vindt plaats via balieverkoop of verzending door heel Nederland onder rembours. Wij verkopen gebruikte onderdelen die kwalitatief niks onder doen voor nieuwe onderdelen. Gebruikte onderdelen worden door ons eerst uitvoerig op kwaliteit beoordeeld, gecontroleerd en geclassificeerd voordat ze in het magazijn op locatie worden opgeslagen. Behalve online kunt u gewenste accessoires ook per telefoon of bij ons op bedrijf bestellen.

Mocht u vragen hebben over het online bestellen van auto accessoires neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KONTAKT 
& ANFAHRT

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Auto Ersatzteile:
+31 (0) 546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl